Najbolji poslovi
OTVORENE ČAK DVIJE POZICIJE

Zaposlite se na rukovoditeljskim pozicijama u Europskoj komisiji!

Europska komisija ima čak dvije otvorene pozicije – zaposlite se u Belgiji ili Italiji na rukovoditeljskim pozicijama.

Poslovni.hr
04. ožujak 2021. u 12:43
Foto: Borna Filic/PIXSELL/EU2020HR

Europska komisija zapošljava na pozicijama Direktor „Rashodi – operacije i istrage“ (m/ž) u Bruxellesu, Belgija i Direktor Uprave za razgradnju nuklearnih postrojenja i zbrinjavanje otpada (m/ž) u gradu Ispra, Italija.

Dužnosti na poziciji kandidata/ kinje na poziciji Direktor „Rashodi – operacije i istrage“ (m/ž) jesu nadzor nad provedbom istraga koji rezultiraju donošenjem završnih izvješća i mogućih preporuka, osmišljavanje i provedba istražne strategije u borbi protiv prijevara, nezakonitih aktivnosti i korupcije te osiguravanje učinkovitog planiranja, provedbe i upravljanja ljudskim i financijskim resursima Uprave. Uvjeti za ovu poziciju su dokazane rukovoditeljske vještine i sposobnost usmjeravanja i motiviranja iskusnih istražitelja i stručnog administrativnog osoblja iz raznih profesionalnih područja i iz različitih država, opsežno profesionalno iskustvo na višim rukovoditeljskim položajima te dokazana sposobnost uspostavljanja kontakata i učinkovitog povezivanja unutar ustanove.

Radni zadaci na poziciji Direktor Uprave za razgradnju nuklearnih postrojenja i zbrinjavanje otpada (m/ž) obuhvaćaju upravljanje resursima u svrhu učinkovitog, djelotvornog i isplativog ostvarivanja ciljeva Uprave, osiguravanje usklađenosti s relevatnim pravnim obvezama i standardima sigurnosti, učinkovita evaluacija. Potrebno je radno iskustvo u području tehničkih upravljanja i upravljanja projektima na visokoj razini te nadzoru rada internih stručnjaka i vanjskih pružatelja usluga. Očekuju se izvrsne komunikacijske i pregovaračke vještine te bogato znanje i iskustvo u području nuklearne sigurnosti i zaštite.

Aplicirajte na željeni posao ovdje. Ukoliko vas zanimaju slični poslovi, pogledajte i ove pozicije:  Assistant Training Manager (m/ž), Brand Manager (m/ž) u Zagrebu ili Electrical Project Manager (m/ž) za šire inozemno područje.

Ostalu bogatu ponudu poslova potražite na portalu posao.hr.

New Report

Close