Evo što će kupci Rimčeve Nevere imati na raspolaganju besplatno 8 godina nakon isporuke automobila

Autor: Poslovni.hr , 21. listopad 2023. u 08:52
Michael Hajesch, CEO Infinityja i Mate Rimac, CEO Rimac Bugattija, Foto: PD

Ionity će postaviti HPC punionice na Rimac Kampusu.

Kompanija Bugatti Rimac udružila je snage s najvećom europskom open-brand mrežom punionica visoke snage Ionity, s ciljem pomicanja granica elektromobilnosti. Ovo partnerstvo spaja Rimac marku i Rimac Neveru s ultrabrzom mrežom punionica tvrtke Ionity. Vlasnici Nevere uživat će tako u besplatnom punjenju na svim Ionity punionicama u 24 zemlje Europe u trajanju od osam godina nakon isporuke automobila. “Suradnja s tvrtkom Ionity omogućuje nam da vlasničko iskustvo Nevere podignemo na još višu razinu”, istaknuo je Mate Rimac, osnivač i CEO Rimac Grupe.

Uz Rimac pogonski sklop i litij-mangan-nikalnu bateriju od 120kWh, Nevera dostiže WLTP domet od 490 kilometara i kapacitet punjenja od 500 kW. Kombinacija te tehnologije s nagrađivanim Halo punjačem Ionityja omogućuje punjenje baterije od 0 posto na 80% u manje od 25 minuta.

Ionityjev CEO Michael Hajesch istaknuo je: “Partnerstvo s Rimcem savršen je odraz naših nastojanja da ostvarimo sjajne rezultate, pouzdanost i održivost. Temelji se na zajedničkim vrijednostima i revolucionarnim postignućima koje bilježimo svatko u svom području rada”. Ionity će postaviti HPC punionice na Rimac Kampusu koji se trenutačno gradi u okolici Zagreba, a Ionityjev hub sa šest punjača bit će danonoćno dostupan javnosti i posjetiteljima.

Komentirajte prvi

New Report

Close