Uniline otvara predstavništvo na Tajlandu

Autor: Objava za medije , 03. veljača 2014. u 11:05
Boris Zgomba, direktor turisticke agencije Uniline. Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Od početka poslovnih aktivnosti na dalekoistočnom tržištu Azije interes tamošnje javnosti, kao i turista za posjetom Hrvatskoj, uvelike se pojačao.

Vodeća domaća turistička kompanija Uniline protekli je tjedan otvorila novo predstavništvo na Dalekom istoku. Riječ je o uredu na Tajlandu koji će biti pozicioniran u glavnom gradu Bangkoku. Nakon ureda u Kini, ovo je drugo predstavništvo na Dalekom Istoku kojim Uniline nastavlja politiku širenja poslovanja diljem spomenutih tržišta. Do sada je predstavništvo u Kini pokrivalo sve zemlje Dalekog istoka, a otvaranjem ureda u Bangkoku značajnije će se proširiti poslovanje i u ovoj zemlji.

Cilj ureda će u prvom redu biti promocija i integracija poslovnih mogućnosti na razini receptive čime će se nastojati osigurati rast dolazaka s tog tržišta u našu zemlju. Direktorica turizma Sandra Gobin ističe kako očekuju da će svojim prisustvom i proaktivnim pristupom pojačati prepoznatljivost Hrvatske kao destinacije i povećati interes  za dolaskom u našu zemlju i regiju i s vremenom postići značajan rast broja dolazaka.

Prema istraživanjima koja su rađena prije otvaranja predstavništva, potencijal je zaista velik. „Naš je cilj polako, ali sigurno ostvarivati rast i otvarati mogućnosti promocije i prodaje aranžmana za posjetu našoj zemlji. Ured se neće baviti isključivo segmentom receptive već će biti specijaliziran i za sve ostale aspekte turističkog poslovanja. Ako se prisjetite, početkom otvaranja ureda u Kini, broj dolazaka iz te i okolnih zemalja je bio vrlo simboličan. Danas su te brojke vrlo dobre, štoviše odlične. Pokazatelj su da radimo izvrstan posao zajedno s turističkim institucijama i uvelike pridonosimo rastu i povećanju ukupnog broja turista koji posjećuju našu zemlju. Što se tiče tržišta Tajlanda, i od njih očekujemo da će biti ponajprije zainteresirani za kružne ture koje uključuju posjetu Hrvatskoj i pojedinim turističkim destinacijama u okruženju“ ističe Gobin.

Komentirajte prvi

New Report

Close