Što su brzi zajmovi?

Autor: Promo , 13. studeni 2018. u 10:10
Foto: Promo

Korištenje online platforma za usporedbu kredita je u potpunosti sigurno te im je ovih dana popularnost posebno u porastu.

Kada vam nedostaje novca na kraju mjeseca, brzi zajmovi će vas spasiti. Međutim, na tržištu postoji toliko opcija da čim pomislimo na analizu svake od njih pojedinačno, ne želimo započinjati s tim procesom. Taj je problem identificiran i od nedavno je dostupno rješenje – platforme koje okupljaju ponude pouzdanih i provjerenih zajmodavaca na jednom mjestu i time olakšavaju korisnicima život.

Jedna od takvih platforma je Matchbanker, koja razumljivim jezikom prikazuje sve što trebate znati o ponudi – njezine uvjete, prednosti i nedostatke.

Brzi zajmovi su oni koji vam, u slučaju nepredvidivih životnih situacija, pomažu izgurati do kraja mjeseca bez opterećivanja proračuna. Cijeli proces se odvija preko interneta – od potrage, do prijave i isplate. Papirologija je svedena na minimum, a do novca možete doći već za 15 minuta od prijave.

Kako odabrati pravi zajam za vas?

Da biste izbjegli iscrpljujuće posjećivanje desetaka stranica zajmodavaca i analiziranje njihovih ponuda, isplati se koristiti uslugu koju nudi Matchbanker. Zahvaljujući ovoj modernoj platformi dobit ćete uvid u tržište kreditnih usluga.

Pronaći ćete popis dostupnih zajmova, zajedno s kratkim opisom. Njihovo razumijevanje je vrlo jednostavno jer su prednosti i nedostatci svakog od njih jasno navedeni. To vam omogućuje da u kratkom vremenskom periodu dobijete sve potrebne informacije i uvelike olakšava usporedbu ponuda.

S obzirom da se karakteristike zajma prikazuju objektivno i transparentno, Matchbanker donosi revoluciju na tržištu online kredita.

Do novca u samo nekoliko minuta

Pri odlučivanju o zajmu, svatko želi dobiti najbolju ponudu. Da bismo to postigli, moramo početi s pregledom trenutne ponude na tržištu. Međutim, provjeravanje web stranice svakog zajmodavca bi trajalo predugo, a nakon što završimo s tom iscrpljujućom analizom, u glavi nam ne bi ostalo mnogo informacija. Sve će se pomiješati ili ispariti, a rezultat analize bit će samo naša frustracija.

Zahvaljujući jednostavnosti Matchbankera, možemo izbjeći taj napor. Informacije o svakom od zajmodavaca prikazane su na jasan način i napisane su razumljivim jezikom. Štoviše, sve ponude se nalaze na jednoj stranici, tako da ne morate posjećivati različite internetske platforme. Sve informacije prikupljene su na jednom mjestu, što olakšava usporediti i odabrati brzi zajam online.

Kada pronađete ponudu koja vam najbolje odgovara, klikom na “Posudi sada” vas preusmjeravamo na web stranicu odabranog zajmodavca gdje krećete s procesom prijave.

S prijavom možete biti gotovi u samo nekoliko minuta, ako već imate sve dokumente pri ruci. Obično će vam biti potrebni scanovi osobne iskaznice, bankovnog računa za isplatu, i potvrde o jamstvu (ovo ovisi o uvjetima zajmodavca).

Je li korištenje online platforma sigurno?

Korištenje online platforma za usporedbu kredita je u potpunosti sigurno te im je ovih dana popularnost posebno u porastu.

Naravno, uvijek morate biti oprezni jer se prevare mogu dogoditi uvijek i svugdje. Nemojte nikada plaćati ništa unaprijed, pouzdani zajmodavci od vas to nikada ne bi tražili. Također, nemojte otvarati linkove iz sumnjivih spam mailova.

Ukoliko u roku od 14 kalendarskih dana shvatite da vam zajam zapravo ne treba, zaštićeni ste pravilnikom Europske unije i imate pravo na odustajanje od zajma.

Posjetite Matchbanker.hr još danas i pronađite ponudu koja odgovara vašim zahtjevima!

New Report

Close