Po prvi puta u gradu: Još dva renomirana međunarodna branda pridružila se Capitol Parku

Autor: Poslovni.hr , 07. studeni 2019. u 15:41
Foto: Tomislav Miletić / Pixsell

Kupci su mogli iskoristiti odlične ponude povodom otvaranja.

Nakon otvorenja prve faze u srpnju kada su svoja vrata kupcima prvi otvorili Spar, KIK Textilien i kafić Green Caffe, Capitol Park je danas otvorio Križevcima predstavio još dva renomirana međunarodna branda. S početkom u 08 h dobrodošlicu svojim prvim kupcima su poželjeli BIPA i TEDi, koji po prvi puta dolaze u grad. Kupci su mogli iskoristiti odlične ponude povodom otvaranja kao i uživati u zabavnim sadržajima za najmlađe.

Direktor korporativnih poslova za Poseidon Group, James Gunn, izjavio je: „Capitol Park nastoji postati vodeća shopping destinacija u svakom gradu u kojem je prisutan te kao brand pruža kupcima moderan dizajn i međunarodni standard uz povoljne cijene. Ponosni smo što danas Križevčanima možemo predstaviti renomirana međunarodna imena kao što su BIPA i TEDi. Pod našim Capitol Park i Shopping Capitol brandovima, Poseidon Group je prepoznat kao visokokvalitetan regionalni lider u retail sektoru, pa nas veseli nastavak širenja u retail sektoru Hrvatske kroz ovu i narednu godinu."

Osim Capitol Parka u Križevcima, Poseidon Group do kraja godine otvara još dva centra – u Kutini i Zadru, a nastavak ekspanzije se očekuje i u 2020. godini.

Komentirajte prvi

New Report

Close