Otvorili novi ured za 160 zaposlenih i nastavljaju sa zapošljavanjima

Autor: Poslovni.hr , 07. prosinac 2023. u 14:00
Foto: Pixabay

Brojni iskusni softverski inženjeri, kao i oni koji su tek završili fakultet, prepoznaju GlobalLogic kao poticajno okruženje za profesionalni razvoj.

GlobalLogic Croatia, koja je dio Hitachi grupe, u svijetu zapošljava oko 30.000 inženjera dok broj istih u Hrvatskoj raste ih godinu u godinu te trenutačno iznosi preko 160 i time je za njih novi uredski prostori koji se prostiru na tri kata nove poslovne zgrade osiguranje da će ponuditi ugodnije okruženje za inženjere koji su uključeni u projekte za klijente u automobilskom, zdravstvenom, financijskom sektoru i brojnim drugima.  Rad od kuće nije promijenio činjenicu da je ured ključno korporativno mjesto susreta zadataka i projektnih timova, piše ICT Business.

„Brojni iskusni softverski inženjeri, kao i oni koji su tek završili fakultet, prepoznaju GlobalLogic kao poticajno okruženje za profesionalni razvoj koje nudi mogućnost rada na izazovnim projektima u brojnim industrijama za svjetski poznate brendove.  S obzirom da smo u posljednje dvije godine više nego udvostručili broj inženjera, logičan korak je bio osigurati još bolje radno okruženje. Pritom je prostor prilagođen onima koji svakodnevno dolaze na posao, onima koji većinom rade od kuće, ali i onima koji prakticiraju rad nekoliko puta tjedno iz ureda. Htio bih naglasiti da visoke kvalifikacije naših stručnjaka omogućuju brojna napredna rješenja u brojnim industrijama. Broj klijenata i projekata nam kontinuirano raste, a u studenom smo započeli i prvi projekt s Hitachijem, vlasnikom GlobalLogica, što je odlična prilika kako bi kompanijama pomogli ubrzati njihov prijelaz u digitalno poslovanje sutra“, rekao je Vladimir Kosanović, direktor GlobalLogic Croatia te dodao kako je sve veći broj talenata za stvaranje i razvoj ove vrste softvera rezultat sve bliskije suradnje između obrazovnog i poslovnog sektora.

Komentirajte prvi

New Report

Close