Otvorena je Ritz Estetika dr. Liane Ritz čiji je glavni prioritet prirodni izgled i pravilna njega kože

Autor: Poslovni.hr , 02. studeni 2021. u 10:12
Foto: Press

Skin boosteri su preparati koji nadoknađuju hijaluron i kolagen, protein odgovoran za strukturu kože. Njihovim ubrizgavaju pod kožu vraćamo vlažnost iznutra.

Iza novootvorene Ritz Estetike stoje dr. sc. Liana Ritz i njena kćer Dunja Mutevelić. U današnje doba njega kože i tretmani koji potiču mladolik izgled dio su naše svakodnevnice, a ono po čemu se dr. Ritz i njen tim posebno ističu je poštivanje individualnosti svakog pacijenta. Osobnost i prirodan izgled njihov je prioritet, s čime se slažu i Olja i Igor Vori, Jelena Glišić, Tina Walme i Ana Strizić, koji su svojim dolaskom uveličali svečano otvaranje.

Više nisu potrebni odlasci pod nož kako bi imali prekrasnu zategnutu kožu. Medicinski aparati Velvet skin intra plus, vrhunski preparati ili dermalni fileri u rukama stručnjaka iz Ritz estetike osigurati će vrhunske rezultate bez invazivnih zahvata. Ritz estetika nudi savjet i stručno mišljenje, inovativni pristup i najbolje alate za tretmane kože lica i tijela, uz glavnu zadaću – poštovanje individualnosti svakog pacijenta!

Neki od najpopularnijih tretmana svakako su HIFU ili lifting bez noža, najnaprednija tehnologija kontroliranoga ultrazvuka za nekirurško zatezanje i podizanje lica, te hidriranje kože skin boosterima čime se pomlađuje lice, dekolte i ruke. Skin boosteri su preparati koji nadoknađuju hijaluron i kolagen, protein odgovoran za strukturu kože. Njihovim ubrizgavaju pod kožu vraćamo vlažnost iznutra. Namijenjeni su i muškarcima i ženama bez obzira na tip kože i dob. Injektiranjem ovih vrhunskih boostera pod kožu pomoću igle postiže se dubinska hidratacija kakvu ne pruža ni jedna krema na tržištu, a koža će već nakon par tretmana izgledati čvrsto i zategnuto, a opet zdravo i blistavo.

Dr. Liana Ritz uz topli i stručni pristup, preko 35 godina bavi se kirurgijom prednjeg očnog segmenta, plastičnom i estetskom kirurgijom te ne kirurškom estetikom lica. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a poslijediplomske studije te brojne tečajeve završava, a također i drži, u zemlji i inozemstvu. Dugi niz godina radila na očnom odjelu u KBD gdje je imala i privatnu ordinaciju. Više od deset godina je radila kao vanjski suradnik maksilofacijalne klinike na kojoj i doktorira. Sada vodi svoju polikliniku, a radi i u privatnim ordinacijama u zemlji i inozemstvu.

Za lijepu i zdravu kožu obratite se dr. Ritz i njenom stručnom timu novootvorene estetike u Kranjčevićevoj 50.

Komentirajte prvi

New Report

Close