Nives Borko je sa Selecteddom stvorila skandinavsku oazu za ljubitelje dizajna, ali i za poslovne korisnike

Autor: Promo , 30. studeni 2022. u 08:58
Foto: Marko Mihaljević

Selectedd je internetska trgovina, dizajnerska concept trgovina, ali i izvor za drugačije poslovne poklone.

Nives Borko je nakon deset godina rada u Odnosima s javnošću odlučila pokrenuti brend Selectedd. Svoju ljubav prema lijepim stvarima pretvorila je u stvarnost u formi internetske trgovine, fizičke trgovine i mjesta gdje se mogu pronaći uistinu drugačiji, originalni proizvodi od produkt dizajna, detalja za dom, pa do rasvjete. – Prije četiri godine pokrenula sam webshop i paralelno razvijala showroom koji je zapravo bio moj ured. Kako je sve više klijenata dolazilo preuzeti narudžbe bili su oduševljeni tadašnjim prostorom i htjeli su i u fizičkom prostoru nešto dodatno kupiti. Otvaranje concept trgovine nije bio poslovno planirano već su je potaknuli vjerni kupci. Selectedd je zapravo jedinstveni spoj galerije, knjižare i design trgovine, napominje Nives Borko.

“Cilj je s cijelim setupom uvijek privući kupce”

Uživanje u procesu osmišljavanja, pokretanja ambijenta i projekata koji će energijom i atmosferom privlačiti ljude na dolazak te se uvijek rado vraćati za Nives Borko je čisto uživanje. – Bez obzira je li riječ o ljubiteljima dizajna ili o poslovnim klijentima koji traže poklone za svoje partnere ili suradnike, cilj je da ponudom uvijek privučem kupca s cijelim setupom – bilo da je riječ o online ili offline ponudi. Pazim kako su predmeti postavljeni u trgovini u Ratkajevom prolazu 10, kakva je rasvjeta, glazba, koji su mirisi, kako kupce dočekujem i kako s njima komuniciram.

Trenutačno, Selectedd u ponudi ima šezdeset originalnih, drugačijih dizajnerskih brendova, a generalni je i zastupnik kultnog danskog brenda Frama. Osim toga, tu su i danski brendovi New Works, Moebe, švedski Sjöstrand, australski Huskee, britanski Ilex Studio te pomno odabrani izbor knjiga vrhunskih izdavača poput Phaidona i Gestaltena na temu arhitekture, dizajna, interijera, putovanja, gastronomije i slow lifestylea. U Selecteddu se čak može i naći velik izbor printeva crteža, a neki od njih su svjetski poznatih Ronana Bouroulleca i Nathalie du Pasquer, ali i suradnja s domaćim umjetnicima poput Nataše Ninić i Martine Franić iz keramičkog studija Pepel te sa slikaricom Ninom Atević Murtić.

Zavirili smo i u brošuru Selectedd poslovnih poklona

Originalna ponuda ne izostaje niti u Selectedd brošuri poslovnih poklona. – Brendove i poslovne poklone biram kroz cijelu godinu, a ono što me u trenutku privuče i u meni pobudi onaj sve rjeđi WOW efekt odmah zabilježim i pomnije istražim. Ako zadovolji četiri glavna kriterija: estetike, vrhunske izrade, funkcionalnosti i originalnosti onda ulazi u Selectedd ponudu. Putem naše selektirane ponude educiramo i naše dugogodišnje poslovne klijente i svake godine dižemo ljestvicu malo više, zaključuje Nives Borko.

Bez obzira iz kojeg razloga i u kojoj formi, posjetite Selectedd i uživajte u ponudi koju je Nives odabrala za nas s pažnjom.

New Report

Close