Mazars poželio dobrodošlicu novom partneru

Autor: Promo , 26. lipanj 2019. u 08:00
Foto: Promo

Mazars Cinotti, predstavnik revizorsko-savjetodavne kuće Mazars u Hrvatskoj, zaželio je dobrodošlicu svom četvrtom partneru, poreznom stručnjaku Peri Mioču.

Pere je svoju karijeru započeo i proveo u Mazarsu, a tijekom svoje karijere radio je na mnogobrojnim poreznim pregledima, dubinskim snimanjima i studijama o transfernim cijenama. Također je prošao širok spektar poreznih pitanja s kojima se susreću poduzeća različitih sektora.

Posljednjih se godina, posebno od ulaska Hrvatske u EU, specijalizirao za PDV i porez na dobit, a svoje znanje u tome dijelu, s posebnim naglaskom na praksu Europskog suda pravde u pogledu PDV pitanja, je dodatno unaprijedio radom u inozemnim uredima Mazars grupe.

Ono čime se Pere ističe su proaktivni pristup kod rješavanja problema njegovih klijenata, kombinacija visoke razine stručnog znanja te praktično razumijevanje pojedine situacije i porezne problematike samog klijenta. Zahvaljujući tome, klijentima je u mogućnosti predstaviti optimalna i praktična porezna rješenja.

Ko-autor je dvije knjige: „Kako se pripremiti za nadzor Porezne uprave“ i „Mazars – Porezni savjetnik“, ali i više članaka porezne tematike. Trenutno je polaznik postdiplomskog naprednog LLM programa za područje Internacionalnog poreznog prava na King's college-u u Londonu te polaže certifikat za ovlaštenog računovođu Velike Britanije (ACCA). Također će nastaviti održavati predavanja u suradnji sa Hrvatskim institutom za financije i ostalim organizacijama.

Mazars, koji na globalnoj razini zapošljava gotovo 25.000 ljudi, a u Hrvatskoj preko 70 ljudi, lokalno nastavlja svoj rast odjela savjetovanja, revizije i računovodstva, te je ponosan što mu se u upravljačkom timu pridružio ovaj dinamični stručnjak.

Pere smatra da je pred Mazarsom, koji radi znanja i vrijednosti koje promiče ima odličnu poziciju na tržištu, uzbudljiv i interesantan period te ostaje prepoznat kao pouzdan partner, kako na globalnoj razini, tako i u Hrvatskoj. Kaže i da se nada svojim znanjem i karakterom doprinijeti daljnjem rastu Mazarsa i, kao i do sada, nastaviti pomagati klijentima s konkretnim savjetima u svakodnevnim kompleksnim situacijama.

New Report

Close