Lidl uvodi velike promjene, ‘ovo je korak bez alternative’

Autor: Poslovni.hr , 02. veljača 2023. u 07:33
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL

Planiraju u svojim trgovinama smanjiti asortiman proizvoda životinjskog podrijetla, te dati primjer mlađim generacijama.

Lidl ima novu strategiju kojom mijenja vlastiti asortiman proizvoda. U budućnosti će se smanjiti udio proizvoda životinjskog podrijetla, pišu njemački mediji. Koje promjene sada mogu očekivati potrošači?

Na policama supermarketa i diskonta u Njemačkoj sve je više vegetarijanskih i veganskih proizvoda. Ponuda namirnica bez mesa ili drugih životinjskih proizvoda sada je velika. Nude se različite alternative za mliječne proizvode, kao i za meso, piše Fenix-magazin.

Lidl sada želi promijeniti ponudu – te najavljuje smanjenje udjela proizvoda sa životinjskim bjelančevinama u svojoj ponudi.

Kako kažu iz Lidla ovo je korak “bez alternative”. Lidl na ovaj način želi učiniti nešto dobro za planetu, javljaju njemački mediji.

Planiraju u svojim trgovinama smanjiti asortiman proizvoda životinjskog podrijetla, te dati primjer mlađim generacijama.

 

Komentari (1)
Pogledajte sve

teško je naći na netu program i preporuke potrebnih sastojaka za humani obrok, prije ćete to naći za stočne obroke – bilo bi dobro da na blagajni računalo izradi analizu svih kupljenih prehrambenih proizvoda i onda to analizira pa na računu kratko napiše preporuku jeli odnos kupljenih sastojaka u redu i ako nije šta nedostaje ili slično

New Report

Close