Lider u Dalmaciji kojeg sve više prepoznaju klijenti diljem Hrvatske i regije

Autor: Promo , 04. prosinac 2023. u 06:36
Ante Rapić, dizajner interijera; Stipan Grubišić, direkor; Petar Kuzmanić, direktor; Tonći Ercegovac, voditelj proizvodnje

Creative design je danas lider u ovom segmentu u cijeloj Dalmaciji, iako svojim namještajem i vrhunskom uslugom opremaju objekte diljem Hrvatske.

Solinski Creative design, lider u području Dalmacije kada je u pitanju ponuda vrhunskog namještaja, kao i besprijekorna usluga dizajna interijera i isporuke u dogovorenim rokovima nedavnim je druženjem obilježio proširenje postojećeg salona i obilježio gotovo desetljeće uspješnog poslovanja. Jedinstveni izložbeni salon Creative designea danas se prostire na više od 400m2 u kojem opremu za svoje objekte biraju brojni hoteli, apartmani, ugostiteljski objekti, a odnedavno sve više i privatni subjekti.

Kako objašnjava direktor tvrtke, Stipan Grubišić, njegov Creative design danas kupcima omogućuje ponudu više od  30 raznih dobavljača namještaja i dodatne opreme za ugostiteljske objekte, ali i privatne subjekte iz Hrvatske i inozemstva.

Foto: CREATIVE DESIGN

Kada je tek počinjala s radom ova tvrtka, koja danas broji više od 20 zaposlenih, orijentirana je bila na prodaju ledomata, a kasnije se postepeno poslovanje širilo i na  prodaju namještaja za ugostiteljske objekte.

Vlastiti brend KA3GA i pojačanje u timu

„S vremenom smo proširivali naše djelovanje i osim same ponude namještaja, koju smo u početku imali u robnoj kući Dobra, počeli smo nuditi i uslugu 3D dizajna interijera. Klijentima smo željeli na jednom mjestu pružiti apsolutno sve – od ideje do realizacije“, objašnjava Stipan Grubišić te nastavlja: „U našoj tvrtki danas okupljamo sjajne stručnjake koji se bave dizajnom interijera i imamo potrebu širiti tim u vidu zapošljavanja tapetara, krojača, šivača. Opseg posla je sve veći i cilj nam je zapošljavati ljude iz naše okolice. Na taj način pozitivno utjecati i na zapošljavanje u našem kraju. Sam volim kvalitetu, vrhunsku izvedbu, funkcionalnost, komade koji ostaju zapamćeni, koji nose određeni potpis i daju prostoru prepoznatljivost. Tako funkcioniramo svi u tvrtki i to nudimo našim klijentima, bespogovorno.“

Slijedeći ove postulate Creative design se danas bavi i vlastitom proizvodnjom tapeciranog namještaja u proizvodnom pogonu koji se prostire na 2300m2 u Muću. Iskustvo koje su stekli kroz godine rada primijenili su u vlastitoj proizvodnji te na tržište plasiraju liniju stolica i separea po mjeri KA3GA. To se dogodilo u jeku pandemije kada su im realni rokovi isporuke bili veliki izazov. Kako bi tome doskočili iskoristili su stečeno iskustvo, znanje i vještine, računajući na potrebe tržišta te tvrtki dodali novi smjer djelovanja.

Foto: CREATIVE DESIGN

Lider u Dalmaciji kojeg sve više prepoznaju klijenti diljem Hrvatske i regije

Creative design je danas lider u ovom segmentu u cijeloj Dalmaciji, iako svojim namještajem i vrhunskom uslugom opremaju objekte diljem Hrvatske. Upravo to je, između ostaloga, govori direktor tvrtke Grubišić jedan od ciljeva ove tvrtke za godine koje dolaze.

„Kada smo prije osam godina počinjali nismo znali gdje ćemo biti danas, no znali smo da u onome što radimo želimo biti najbolji i klijentima ponuditi najbolje što se na tržištu može naći. Naša Dalmacija je to prepoznala, sve više to prepoznaju i klijenti diljem Hrvatske te nas sve više kontaktiraju i klijenti iz regije. Surađujemo s jako mnogo dizajnera interijera. U ovih osam godina opremili smo više od 1000 hotela, objekata, ugostiteljskih objekata i apartmana i ovim proširenjem salona, odnosno proslavom povodom toga, željeli smo im se zahvaliti i podijeliti s njima vizije i ideje te  zaželjeti im dobrodošlicu na nadolazećim suradnjama“, ispričao je Stipan Grubišić.

Velikom proslavom povodom proširenja salona, kažu, otvorili su vrata novim poslovnim mogućnostima i suradnjama, a ono što nude objedinili su pod jednim krovom na adresi Most Franje Tuđmana 8b u Solinu, gdje trenutno nude i promotivni popust od 40% na odabrani dio asortimana.

Komentirajte prvi

New Report

Close