Konzum uputio poziv kupcima

Autor: Poslovni.hr/Hina , 01. prosinac 2022. u 13:48
Foto: Pixsell

Donaciju od 200.000 kuna Konzum će raspodijeliti na deset organizacija diljem Hrvatske.

U sklopu kampanje „Najljepši Božić je kad darujemo zajedno“ Konzum će donirati 200.000 kuna za deset organizacija koje pomažu potrebitima, a donaciji se mogu pridružiti i svi Konzumovi kupci.

Od 1. do 31. prosinca 2022. kupci, članovi MultiPlusCarda, mogu putem istoimene aplikacije ili internetske stranice multipluscard.hr donirati svoje bonus kune, navodi se u četvrtak u priopćenju.

Donaciju od 200.000 kuna Konzum će raspodijeliti na deset organizacija diljem Hrvatske koje rade s djecom i njihovim obiteljima, starijima i nemoćnima te nezbrinutim životinjama.

Kao i lani, među organizacijama su se našle Udruga Breza koja pruža podršku djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi, Udruga Aurora koja pomaže oboljelima od cerebralne i dječje paralize i ostalim osobama s invaliditetom na području Šibensko-kninske županije te Udruga Brački pupoljci koja pruža podršku obiteljima djece s teškoćama u razvoju.

Ove će godine donaciju dobiti i Udruga za informiranje, širenje i razvoj socijalnih usluga za starije osobe StarKA, Hrvatska udruga zaštitnika životinja Noina arka i Udruga Prava šapa.

Među organizacijama je i Centar Slave Raškaj Zagreb koji se bavi pružanjem usluga djeci i mladima s komunikacijskim teškoćama, Dječji dom Tić Rijeka specijaliziran za rad s djecom i mladima koji su proživjeli nasilje. Donacija će biti uručena i Centru za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID koji pruža podršku roditeljima djece s razvojnim rizicima ili teškoćama u razvoju te Centru za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor.

Komentari (2)
Pogledajte sve

š

Dakle “plemeniti Konzum” će donirati novac ljudi koji tamo kupuju? Dakle da razjasnim Konzum je podjelio 200 tisuća kupcima i sada poziva te kupce da doniraju taj novac pa će Konzum ispasti kao donator? A ne bi Konzum donirao svojih 200 tisuća?

New Report

Close