Konzum u ovoj godini ulaže 25 milijuna eura u širenje i modernizaciju

Autor: Poslovni.hr , 30. ožujak 2023. u 13:40
Super Konzum Križevci

‘Otvorenjem Super Konzuma u Križevcima nastavljamo sa strateškim pristupom razvoju naše maloprodajne mreže u Hrvatskoj’.

Konzum je danas proširio svoju maloprodajnu mrežu u kojoj se nalazi više od 600 prodavaonica otvorenjem novog Super Konzuma u Križevcima na adresi Ulica kralja Tomislava 56a. Super Konzum se nalazi u sklopu trgovačkog centra Supernova te se prostire na ukupnoj površini od 1.772 četvornih metara. Od početka 2023. godine, ovo je sedma po redu novootvorena prodavaonica, a tim tempom Konzum nastavlja i u narednom razdoblju: tijekom 2023. u planu je otvorenje još 15 u potpunosti novih prodavaonica i 10 preuređenih. Samo u ovoj godini Konzum ulaže 25 milijuna eura u širenje i modernizaciju maloprodajne mreže, a osim što je novim investicijama povećao svoju prisutnost u cijeloj zemlji, Konzum je za potrebe redovnog poslovanja novootvorenih prodavaonica zaposlio i 49 novih kolegica i kolega.

„Otvorenjem Super Konzuma u Križevcima nastavljamo sa strateškim pristupom razvoju naše maloprodajne mreže u Hrvatskoj koji se temelji na snažnoj lokalnoj prisutnosti i dostupnosti prodajnih mjesta, baš kao i na velikom izboru  proizvoda prvenstveno domaćih, ali i stranih proizvođača. Da smo na dobrom putu potvrđuje više od 500.000 kupaca dnevno koji nas smatraju svojim prvim izborom. Ulaganja u širenje i modernizaciju naše mreže koja planiramo ove godine, a čije je ukupna vrijednost 25 milijuna eura, još su jedna od potvrda naše pozicije tržišnog lidera“, izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma i izvršni direktor za maloprodaju Fortenova grupe. 

U novootvorenom Super Konzumu kupcima je dostupan veliki izbor svježeg voća i povrća, Gastro odjel, mesnica, Odjel delikatesa te samoposlužna pekarnica, kao i široka lepeza drugih prehrambenih proizvoda, poput OPG proizvoda, proizvoda iz TO GO asortimana, zdrave prehrane te bogata ponuda neprehrambenih proizvoda.

Uz ovaj Super Konzum, od početka godine otvorene su prodavaonice i u Šibeniku, Sračincu, Petrijancu, Slavonskom Brodu te dvije na zagrebačkom području. Osim otvaranja novih, Konzum dodatno ulaže u modernizaciju postojećih prodavaonica te su unazad nekoliko tjedana preuređene dvije u Novskoj i Rukavcu.

Komentirajte prvi

New Report

Close