Kaufland ponovno povećava primanja zaposlenika

Autor: Poslovni.hr , 23. veljača 2021. u 13:13
Foto: Kaufland

‘Naši su zaposlenici temelj našeg poduzeća i naš uspjeh zahvaljujemo upravo njima.’

U Kauflandu su zaposlenici uvijek na prvom mjestu, kako u uobičajenim okolnostima poslovanja, tako i u izvanrednim koje su nas zadesile u prošloj godini. Unatoč pandemiji Kaufland je u 2020. godini povećao primanja svih zaposlenika na nerukovodećim pozicijama.  Za poslovnu godinu 2021. sva su postojeća primanja i sve pogodnosti zaposlenika zadržane, a dodatno se povećavaju za one na nerukovodećim radnim mjestima.

Sve zaposlenike na nerukovodećim radnim mjestima u 2021. godini očekuje povećanje primanja kroz neoporezive dodatke i povećanje božićnice koja se isplaćuje u obliku poklon bona, s dosadašnjih 1.800 na čak 2.500 kuna. Gotovo 3.000 zaposlenika na nerukovodećim radnim mjestima koji rade u 41 poslovnici i logističko-distributivnom centru u Jastrebarskom te u centrali Kauflanda očekuje povećanje primanja kroz neto dodatak i božićnicu.

Dodatno uz povećanje primanja, svi će zaposlenici na nerukovodećim radnim mjestima u poslovnicama od ožujka dobiti i povećanje bruto plaće. Ovisno o radnom mjestu, očekuje ih povećanje primanja u prosječnom iznosu od 6%.

„Stabilan smo i pouzdan poslodavac. Naši su zaposlenici temelj našeg poduzeća i naš uspjeh zahvaljujemo upravo njima. Upravo zato kontinuirano ulažemo u njih: s povećanjem primanja i velikim brojem pogodnosti im želimo reći hvala. Njihov angažman doveo je naše čitavo poduzeće do uspjeha pa tako i do dinamičnog širenja naše mreže trgovina. Na taj način sa svakom novom poslovnicom optimiziramo blizinu prema kupcu te mala obiteljska poduzeća iz okolice pozivamo na suradnju”, izjavio je Patrick Rudat, predsjednik Uprave Kauflanda u Hrvatskoj.

Komentirajte prvi

New Report

Close