JYSK ponovno povećava primanja: Prosječno povećanje za 23,5 posto, nekima čak 36 posto

Autor: Poslovni.hr , 02. siječanj 2024. u 09:21
Foto: JYSK

Nakon velike isplate bonusa, JYSK zaposleni u novu godinu ulaze sa značajnim povećanjem primanja.

JYSK, danski maloprodajni lanac, kontinuirano ulaže u svoje zaposlene kroz edukacije i školovanja, sustave bonusa, ali i kontinuiranim ulaganjem u povećanje primanja. Tako zaposlene u trgovinama ulaskom u 2024. godinu očekuje prosječno povećanje primanja od 23,5 posto dok će za neke to povećanje iznositi čak 36 posto.

Vesna Kukić Lončarić, Country director za JYSK Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju, istaknula je da je ponosna na ovo značajno povećanje primanja zaposlenih u trgovinama, bez obzira na poziciju na kojoj rade.

“Naši zaposleni su naš najvrjedniji resurs i trudimo im se osigurati pozitivno radno okruženje, ali i da budemo konkurentan poslodavac. Pored značajnog povećanja primanja čiji ukupni iznos na godišnjoj razini iznosi nešto više od 1.315 000 € , ponosni smo na činjenicu da naši zaposleni imaju mogućnost ostvariti bonuse zavisno od rasta prometa pojedine trgovine u odnosu na prethodnu godinu a koji je kroz 2023. godinu isplaćen u iznosu većem od 780.000 €.”, izjavila je Vesna Kukić Lončarić, Country director za JYSK Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.

Osim povećanja plaća JYSK je i ove godine uz svoj tradicionalni godišnji party kada je zatvorio sve svoje trgovine na 2 dana, svojim zaposlenim isplatio i božićnicu u iznosu od gotovo 400€ po zaposlenom.

Povećanje plaće odražava predanost JYSKa njegovanju pozitivnog i nagrađivanog radnog okruženja, u skladu s temeljnim vrijednostima kao što su timski rad, posvećenost kupcu i izvrsnost u poslu. JYSK vjeruje da ulaganjem u svoje zaposlene jača zajednicu te stvara prostor za napredak postojećih zaposlenika, ali i privlačenje potencijalno novih.

Upravo briga o svojim zaposlenima čini JYSK jednim od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, a to je prepoznato i u svijetu. To pokazuje međunarodno istraživanje američkog poslovnog časopisa, Forbes iz 2023. godine u kojem je ispitano 170.000 ljudi iz 55 zemalja, a od sudionika je zatraženo da ocjene tvrtke prema aspektima kao što su imidž, utjecaj na gospodarstvo, razvoj talenata i društvene odgovornosti. Na konačnu listu ušlo je 700 tvrtki koje su dobile najviše ukupnih bodova među kojima je i JYSK.

Komentari (1)
Pogledajte sve

koliko kosta ovakva reklama na poslovnom ?

New Report

Close