FOTO: Atlanticu nagrada Poslovnog dnevnika za odnose s investitorima

Autor: Ana Blašković , 20. listopad 2023. u 07:00
Foto: Saša Miljević / Pixsell

Poslovni dnevnik godinama kontinuirano podupire kompanije koje razvijaju svoje odnose s ulagačima.

Atlantic grupa odnijela je prvu nagradu Poslovnog dnevnika za najbolje odnose s investitorima na tradicionalnoj konferenciji Izazov promjene u organizaciji Zagrebačke burze i mirovinskih fondova. Druga nagrada prema anketi glasača pripala je Podravki, a treća Valamar Rivieri.

Glavni urednik Poslovnog dnevnika Vladimir Nišević pozdravio je okupljene publiku koje je ove godine bilo u rekordnim broju. “Bilo bi mi draže da je naše tržište i bolje, ali drago nam je da Poslovni dnevnik godinama kontinuirano podupire kompanije koje razvijaju svoje odnose s ulagačima”, rekao je Nišević.

“Zahvalila bih se svima koji za nas glasaju već šestu godinu”, rekla je voditeljica odnosa s investitorima kompanije Ivana Bračun. “Ova nagrada nam je izuzetno bitna i vrijedna. Hvala vam što prepoznajete naš trud za kvalitetno izvještavanje. Trudit ćemo se i dalje, nadamo se da ćemo i nadalje ostati vaš prvi izbor”, rekla je Bračun primajući nagradu.

U ime drugopozicioniranog laureata, koprivničke Podravke, nagradu je primio stariji specijalist za kontrolu Petar Matoničkin. Zahvalio je svima koji su prehrambenoj kompaniji dali glas za transparentno i pravovremeno izvještavanje na tržištu kapitala. Istaknuo je da su u 2023. održali investitorsku konferenciju te naglasio da je Podravka fokusirana na stvaranje dodane vrijednosti ulagačima kroz kapitalne investicije. “Velika nam je čast i vrijedno priznanje, hvala svima koji su nas prepoznali”, rekao je voditelj odnosa s investitorima Valamar Riviere Elvis Knežević napomenuvši da uz transparentnost aktivno rade i na ESG-u te smanjenju ugljičnog doprinosa kompanije.

Komentirajte prvi

New Report

Close