Eurospin stiže u Hrvatsku, evo gdje i kada se otvara prva trgovina

Autor: Poslovni.hr , 29. srpanj 2020. u 13:51
FOTO: Pixabay

Posljednjih dana na društvenim mrežama i u medijima intenzivirana je promotivna kampanja povodom otvaranja prve trgovine Eurospina u

“Kupci koji su upoznati s Eurospin trgovinama u Italiji i Sloveniji, s oduševljenjem su dočekali vijest o dolasku novog hrvatskog lanca talijanskih korijena. Pod motom Pametna kupnja, vrata prve hrvatske Eurospin trgovine otvaraju se u Zadru, 13. kolovoza“, stoji u Eurospinovoj objavi.

“S više od 2.500 artikala vlastitih robnih marki, Eurospin nudi cjelovit asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda: od provjereno kvalitetnih mesnatih proizvoda u odjelu mesnice, ukusnih delikatesa, svježih pekarskih proizvoda pekarnice, voća i povrća, do odjeće, kućanskih aparata i ostalih artikala za svakodnevnu upotrebu”, navode te dodaju kako je specifičnost njihovih trgovina da prodaju isključivo Eurospin robne marke, ali i najavljuju kako će dati prostor i domaćim proizvodima.

Eurospin je osnovan 1993. u Italiji i među vodećim je diskont trgovinama u ovom dijelu Europe. U Italiji i Sloveniji imaju više od 1000 trgovina.

Komentirajte prvi

New Report

Close