Ekskluzivna suradnja GEMME B&D i SMEG -a donosi revoluciju u svijet kućanskih aparata u Hrvatskoj

Autor: Promo , 19. studeni 2023. u 12:42
Foto: Gemma Smeg

Ovo partnerstvo donosi nešto posebno na hrvatsko tržište, čak sve tri kategorije SMEG aparata: liniju velikih i malih kućanskih aparata od kojih se posebno ističe linija dizajnirana od strane ikonskog dvojca Dolce & Gabbana te profesionalne gastro i medicinske opreme.

Umjetnost, dizajn i talijanska elegancija sada su dostupni na pragu vašeg doma, zahvaljujući uzbudljivoj suradnji između GEMMA B&D, respektabilnog lidera u sektoru bijele tehnike i svjetski poznatog brenda SMEG. Ovo partnerstvo donosi nešto posebno na hrvatsko tržište, čak sve tri kategorije SMEG aparata: liniju velikih i malih kućanskih aparata od kojih se posebno ističe linija dizajnirana od strane ikonskog dvojca Dolce & Gabbana te profesionalne gastro i medicinske opreme.

Mjesto susreta stila i funkcionalnosti

Salon GEMMA B&D na zagrebačkom Prisavlju postao je mjesto gdje se moda susreće s funkcionalnošću. Ovdje, ljubitelji vrhunskog dizajna mogu pronaći SMEG proizvode koji nose potpis Dolce & Gabbana – pravi simbol talijanske kreativnosti i strasti.

Jučer, 17.11.2023., Lauba je bila domaćin prestižnom događaju, gdje su brojni uzvanici imali ekskluzivnu priliku upoznati se s ovom jedinstvenom kolekcijom i ostalim SMEG proizvodima u GEMMA B&D ponudi. Događaj obilježen glamurom i stilom privukao je brojne osobe iz javnog života. Prisutnost zvijezda hrvatskog glumišta i estrade, Filipa Juričića, Petre Kurtele, Momčila Otaševića, Katarine Baban, Ecije Ojdanić, Renate Končić Minee, Borisa Kosmača i Jasne Palić Picukarić, potvrđuje da je SMEG više od brenda – to je lifestyle.

Aktivnosti na događaju nije manjkalo. Poznati hrvatski masterchef Robert Slogar pripremio je ekskluzivni showcooking koji je objedinio najfinije zalogaje za sve goste.

Galerija fotografija s događaja vodi vas kroz iskustvo koje kombinira umjetnost, modu, i vrhunsku tehnologiju. Svaka fotografija priča priču o tome kako su SMEG mali i veliki kućanski aparati više od pukih kućanskih uređaja – oni su izraz individualnosti i stila.

Više od Partnerstva

Kroz suradnju, SMEG nije samo pronašao distributera, već istinskog partnera u GEMMA B&D. Kombinirajući svoje snage, SMEG i GEMMA B&D osiguravaju dolazak svakog proizvoda s punom uslugom, uključujući jamstvo i servis. Dosljedna svojoj poslovnoj politici, GEMMA B&D nudi samo najkvalitetnije i proširuje svoj asortiman prestižnim SMEG kućanskim i profesionalnim aparatima, u potpunosti dizajniranim i proizvedenim u Italiji.

Sjajno partnerstvo između GEMMA B&D i SMEG-a nije samo poslovni potez; to je fuzija umjetnosti, dizajna i tehnologije koja uljepšava živote. SMEG, s potpisom Dolce & Gabbana, nije samo brend – to je izjava stila koja sada krasi hrvatske domove.

Direktor Gemme B&D g. Davor Jurčić izuzetno je ponosan na činjenicu da je upravo Gemma B&D izabrana za službenog predstavnika SMEG-a u Hrvatskoj. “Ovime je još jednom potvrđena tržišna pozicija, profesionalnost i jedinstvenost GEMME kako i svih zaposlenika tvrtke. SMEG je premium brand pridodan našem portfelju koji uključuje široku ponudu renomiranih europskih i svjetskih proizvođača kućanskih aparata i profesionalne ugostiteljske opreme uz široku ponudu renomiranih i europsko/svjetskih proizvođača bijele tehnike i profesionalne gastro opreme poput Faber, Franke, Liebherr, Midea, DryAger i Fim za koje smo generalni zastupnici”, izjavljuje g. Jurčić.

G. Pietro Landini, menadžer izvoznog područja SMEG, sa zadovoljstvom je predstavio SMEG na ovom događaju koji formalizira partnerstvo između dvije važne tvrtke. “SMEG-ov cilj je ostvariti značajan tržišni rast u Hrvatskoj, gdje je tvrtka Gemma ekskluzivni distributer SMEG kućanskih aparata. Sigurni smo da će tržište prepoznati i cijeniti tehnološke i estetske sadržaje SMEG proizvoda, koji su tijekom godina postali prave ikone”, izjavljuje g. Landini.

Komentirajte prvi

New Report

Close