Dostavljači sa zelenom torbom od danas na cesti: Taksi aplikacija lansirala dostavu hrane

Autor: Poslovni.hr , 19. svibanj 2020. u 11:25
FOTO: Press

Prije potvrde narudžbe u aplikaciji će se prikazati cijena i procijenjeno vrijeme isporuke. Kao sredstvo plaćanja korisnik mora u aplikaciju unijeti podatke svoje bankovne kartice kako bi dostava u potpunosti bila beskontaktna.

Bolt danas u Zagrebu pokreće uslugu dostave hrane, Bolt Food. Tijekom promotivnog razdoblja dostave će biti besplatne za sve restorane u krugu od 3 kilometra te će korisnici tako plaćati samo naručena jela.

Kako bi naručio hranu, korisnik mora preuzeti aplikaciju Bolt Food na svoj pametni telefon, a u njoj će zatim vidjeti dostupne restorane i njihove jelovnike. Prije potvrde narudžbe u aplikaciji će se prikazati cijena i procijenjeno vrijeme isporuke. Kao sredstvo plaćanja korisnik mora u aplikaciju unijeti podatke svoje bankovne kartice kako bi dostava u potpunosti bila beskontaktna. Korisnik ujedno u aplikaciji može navesti točnu lokaciju gdje dostavljač po dolasku može ostaviti hranu. Trenutačno je dostava od restorana koji su udaljeni do 3 kilometra od lokacije naručitelja besplatna, a svaki daljnji kilometar naplaćuje se 4 kune.

Trenutno je moguće naručiti hranu iz više od 70 restorana u Zagrebu. Bolt želi svakodnevno dodavati nove restorane u aplikaciju. Trenutno je dostava moguća na području sjeverno od rijeke Save, a područje dostave će se redovito proširivati.

Komentirajte prvi

New Report

Close