Donosimo kvalitetna rješenja za hibridne urede i visoku produktivnost!

Autor: Promo , 19. siječanj 2023. u 07:24
Foto: Links

Logitech MK270 bežična tipkovnica i miš pružaju jednostavno spajanje zahvaljujući pripadajućem nano prijemniku.

Način na koji radimo zauvijek se promijenio. Fleksibilan je i više ga ne definira određeno mjesto. I nije nužno da se posao obavlja u uredu. Posao se obavlja gdje god da se zateknete. Suvremeno radno mjesto temelji se na suradnji timova, a kvalitetna oprema omogućuje da sastanci i obavljanje zadataka budu besprijekorni, produktivni i zabavni. Očekivana visoka razina produktivnosti u tzv. hibridnom načinu poslovanja gotovo je zajamčena jer Links donosi preporuku kvalitetnih uređaja i dodataka kako bi pomogli u odabiru tvrtkama te njihovim zaposlenicima omogućili nesmetan i produktivan rad bez obzira gdje se nalazili.

Foto: Links

Laptop koji je spreman za obavljanje svih vaših zadataka je HP 255 G8 4K811EA s Ryzen 3 procesorom pete generacije, SSD-om 256 GB i veličine ekrana 15.6″ LED FHD uz Windows 11 i 3 godine jamstva odličan je izbor. U trenucima kada niste u pokretu uz vaš laptop sigurno će vam biti potreban monitor koji će vam olakšati rad, a naša preporuka je 24″ monitor DELL P2422H koji svojim performansama i izgledom oduševljava svakog korisnika. Kako bi si olakšali hibridni rad svakako odaberite Docking station ICY BOX IB-DK2241AC za laptop koji će omogućiti da monitor, tipkovnica, miš ili printer ostanu konstantno spojeni na jednom mjestu.

Logitech MK270 bežična tipkovnica i miš pružaju jednostavno spajanje zahvaljujući pripadajućem nano prijemniku. Tipkovnica s tipkama-prečacima omogućava vam izravan pristup medijskim sadržajima. Kompaktan miš s optičkim senzorom mogu koristiti ljevaci i dešnjaci. Kako bi sve bilo besprijekorno preporučit ćemo vam mekanu, glatku i protukliznu podlogu za miš Logitech Studio koja vaš radni prostor podiže na novu razinu te posjeduje zaštitni sloj otporan na prolijevanje tekućine. Apple-ove bežične slušalice Airpods 2 dolaze s prijenosnom kutijicom za punjenje te se vrlo lako povezuju sa svim vašim bluetooth uređajima i pružaju nevjerojatno iskustvo u komunikaciji. Logitech C270 HD kamera omogućava video poziv u visokoj rezoluciji (720p/30fps) u „widescreen“ formatu. Automatska korekcija osvjetljenja prikazat će vas u živopisnim i prirodnim bojama. Kamera se lako montira, a softverski je kompatibilna s platformama SkypeTM and Zoom®. Uvijek je ljepše i lakše raditi uz glazbu koju volimo, a zvučnici Logitech Z150 pružit će vam to zadovoljstvo.

Foto: Links

Ne smijemo zaboraviti i ergonomsku stolicu BYTEZONE Shadow i stol TRUST GXT 711X Dominus čija će udobnost omogućiti vaš nesmetani rad. Također, uz navedeno svakako će biti odlično staviti i podlogu za stolicu TRUST Mika kako bi zaštitili svoj pod i smanjili buku. Znamo koliko je bitna odgovarajuća rasvjeta, a ova moderno dizajnirana stolna LED svjetiljka TAOTRONICS TT-DL064 ima mogućnost 5 razine svjetline, 3 načina boje (bijela, topla bijela i prirodna bijela) i upravljanja dodirom uz trajanje do 50.000 sati.  Kako bi promjena vašeg mjesta obavljanja posla bila što jednostavnija pripremili smo za vas torbu za laptop ELEMENT Divine 15.6″ koja ima dovoljno prostora i dobru organizaciju pretinaca i za vaše ostale računalne pomoćnike, ali i za kartice, podsjetnice ili ključeve.  Za sve one koji vode aktivan život, ali i dalje vole elegantna rješenja za nošenje laptopa, tableta, mobitela i osobnih stvari ruksak ELEMENT Brisk 17.3″ savršen je izbor. Izrađen je od kvalitetnih materijala uz podstavljene naramenice koje pružaju potpunu udobnost kod nošenja.

Links je već prepoznat kao mjesto gdje se mogu odabrati najbolja rješenja za „hibridni ured“ uz vrhunsku tehnologiju koja olakšava svakodnevni život te omogućuje da hibridni način rada postane bolji i lakši. Informirajte se o cijeloj ponudi u Links poslovnicama ili na links.hr te neka vaši radni zadaci prolaze uglađeno i bez prepreka.

New Report

Close