Dobijte doživotni pristup Microsoft Officeu 2021 već od 15€ i Windowsu 11 već od 10€ na Godeal24 Posebnoj Rasprodaji

Autor: Promo , 29. veljača 2024. u 06:53
Foto: PR

Ovi alati mogu vam pomoći u svakodnevnom radu, omogućujući vam stvaranje, organiziranje i suradnju na dokumentima

Microsoft Office je osnovna aplikacija u mnogim domovima i uredima, i to s dobrim razlogom. Softverski paket postoji već tri desetljeća i razvio se kako bi ponudio neke od najmoćnijih alata za produktivnost dostupnih. Iako je iznjedrio razne klonove, nema zamjene za Office. Iako može biti skup, sada možete uštedjeti prilično zahvaljujući Godeal24 Posebna Rasprodaja gdje možete dobiti Microsoft Office i Windows licence po atraktivnim cijenama. U ovoj ponudi, možete osigurati doživotnu licencu za Microsoft Office Professional 2021 for Windows za samo 25.25€ (redovna cijena 299€) i Microsoft Office Home & Business 2021 for Mac za 49.25€ (redovna cijena 499€). Što se tiče onoga što ćete dobiti s jednokratnom kupnjom, dobit ćete pristup popularnim softverskim naslovima poput Worda, Excela, PowerPointa, Outlooka, Teamsa, OneNotea, Publishera i Accessa. Ovi alati mogu vam pomoći u svakodnevnom radu, omogućujući vam stvaranje, organiziranje i suradnju na dokumentima. Svakako ih nabavite dok možete i ostvarite velike uštede.

Foto: PR

Osigurajte Microsoft Office s 90% popusta na redovnu cijenu!

Vaše računalo ne radi na svojem punom kapacitetu? Pružite mu poticaj s novim operativnim sustavom, Windows 11 Professional. Možete ga nabaviti na rasprodaji za samo 13.55€ (redovna cijena 199€) tijekom Godeal24 Posebna Rasprodaja. Windows 11 Pro uključuje sve najnovije nadogradnje koje Windows nudi, uključujući one integrirane umjetnom inteligencijom, poput Windows Copilot-a. Copilot je pomoćnik s umjetnom inteligencijom koji je zamijenio Cortanu i može pomoći u svakodnevnim zadacima poput sažimanja dokumenata, pokretanja playliste i mijenjanja postavki. Iskoristite ovu ponudu dok je još duboko snižena.

Buy Genuine Windows Keys from 6.82€

Get your cost-effective bundles with 62% OFF (coupon code “GG62”)

Wholesale Deals, Unbeatable Prices!

Up to 50% off on More Windows and Office! (coupon code “GG50”)

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Nakon odabira artikla, krenutie u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Foto: PR

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Foto: PR

Foto: PR

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Foto: PR

Foto: PR

Koliko je pouzdan GoDeal24 u potpunosti se možete uvjeriti na TrustPilotu gdje je tvrtka ocjenjena kao “izvrsna i odlična” u 98% recenzija. Recenzije su ogledalo kvalitete iskustva kupovine te brojnih prednosti koje nudi ova trgovina. Odaberite između brojnih originalni proizvoda uz popuste sve do 90%, a digitalna dostava omogćit će da svoj softver dobijete izravno na adresu e-pošte samo nekoliko sekundi od kupnje. Što je prilično zgodno za kupce.

GoDeal24 obećava profesionalnu tehničku podršku 24/7 te doživotnu podršku te garantira da ćete proizvode koristiti ugodno i bez problema. Možete ih uvijek kontaktirati na service@godeal24.com.

New Report

Close