Do auta u dva klika: Uz fiksnu mjesečnu cijenu vozite auto kakav želite

Autor: PD VL native tim , 14. prosinac 2022. u 06:19
Foto: PR

Auto stiže u roku 24 sata, sjedneš i voziš jer svu brigu oko vozila preuzima Hertz.

Ako ste u potrazi za novim automobilom, prvi problem na koji ćete naići je datum isporuke. Problem globalne nestašice čipova još traje, pa čak i ako dođete s vrećom novca, na svoje vozilo uglavnom ćete čekati šest mjeseci do godinu dana. Naravno da možete spustiti kriterije i uzeti automobil koji imaju u salonu, ali zašto bi pristajali, a ne birali? Tu je uvijek i pitanje je li isplativije kupiti novi ili rabljeni automobil, na krediti ili leasing, treba li jamac, koliko će trajati odobrenje… Dobra vijest je da postoji način kako izbjeći sve te probleme.

Foto: Pixabay

Osiguranje, održavanje vozila i pomoć na cesti

Rješenje je mjesečni ili višemjesečni najam vozila. A način za doći do automobila nikad nije bio jednostavniji. Dovoljno je nekoliko klikova, ništa teže nego naručiti hranu. Hertz FlexDrive nudi fleksibilan najam koji ćete lako prilagoditi svim svojim željama i potrebama. Vozila su dostupna u roku od 24 sata te nisu starija od tri godine. Sve o čemu trebate brinuti je podmirenje mjesečne rate, a sve ostalo bez brige možete prepustiti Hertzu. Vlasništvo automobila manje je interesantno kad se uzmu u obzir i svi benefiti koje ova usluga nudi. Osim gratis 3000 km mjesečno, u cijenu najma uključeni su i pomoć na cesti dostupna 24 sata, zamjensko vozilo u slučaju nesreće, osiguranje od krađe, otkup odgovornosti za štetu na vozilu te održavanje i popravak automobila.

Moguća zamjena u bilo kojem trenutku

Ova usluga omogućuje vam željeni automobil s fiksnom mjesečnom cijenom tijekom cijelog trajanja najma, a jedini dodatni trošak je jednokratna naknada u iznosu dvije mjesečne najamnine koja se u potpunosti vraća nakon 18 mjeseci neprekidnog najma. Obzirom na to da je fleksibilnost glavna nit  vodilja ove usluge, dodatna pogodnost je da možete besplatno prijaviti i dodatnog vozača, a svoj automobil možete u bilo kojem trenutku zamijeniti. Bilo da ste se samo zaželjeli promjene ili su vam se promijenile potrebe. Također ne morate razmišljati o produljenju najma jer se on obnavlja automatski, a možete ga prekinuti u svakom trenutku kad odlučite da vam vozilo više nije potrebno. Kupovina automobila nakon najma po posebnoj cijeni još je jedan razlog za korištenje ove usluge. Nakon što isprobate određeni model lakše ćete se odlučiti za eventualnu dugoročnu investiciju.

Sadržaj omogućio Hertz rent-a-car

New Report

Close