Divna gesta Lidla: Jednim mailom oduševili su javnost

Autor: Poslovni.hr , 25. listopad 2018. u 13:16
Foto: Srđan Ilić / Pixsell

Društveno odgovorna kompanija.

Kompanija Lidl jednim mailom osvojila je javnost u Srbiji. Naime, grupa Beograđana se obratila kompaniji u ime ženskog psa 'Maše', s molbom da je ne tjeraju, niti uklanjaju sklonište ovog psa koji je 16 godina živio na zapuštenoj parceli na kojoj se danas nalazi Lidl.

Kako piše DDL, Lidl je poslao slijedeći odgovor:

"Upoznati smo sa činjenicom da je parcela na kojoj se otvara Lidl trgovina na Adi dom šesnaestogodišnje Maše, koja je ispratila sve faze izgradnje naše trgovine, i uklanjanje njenog dosadašnjeg skloništa nije odluka kompanije Lidl i njenih predstavnika.

Kao društveno odgovorna kompanija koja brine o zajednici u kojoj posluje i svojim susjedima, Lidl će za Mašu pronaći mjesto na parceli i osigurati joj novu kućicu. Dodatno, kompanija će osobama koje već godinama brinu o Maši osigurati i određenu količinu hrane, kako bi svakoga dana imala kvalitetan obrok."

Ova gesta Lidla oduševila je mnoge stanovnike Srbije, a i šire.

Komentari (7)
Pogledajte sve

Jaka društvena odgovornost, piše radno vrijeme pon – ned 8 – 22 h. Radite li u Njemačkoj tako, a praznicima?
Koliku plaću primaju za pon – pet 8 – 20 h i sub 8 – 17 h?

Povlačenje proizvoda iz Lidl se desava i i drugim trgovinama po cijeloj njemackoj.A zasto se neko osjeca siromasno ako kupuje u lidl.i u Lidl su kvalitetne stvar.Ovdje u njemackoj kupuju Svi od siromaha do bogatasa.zasto bi se stidili kupovati u Lidl.Sve su stvari kvalitetne i Svako moze da bira hoce li kupiti nesto jeftinije ili skuplje u Lidl.
LP


Pitam se kako im nije palo na pamet da komentiraju prodaju riže zatrovane pesticidom, koju su brže-bolje sklonili sa polica. Nisu li trebali ponuditi kupcima takve riže povrat novca, čak i bez računa?

Odakle Vam informacija da nisu ponudili povrat novca?! http://www.poslovni.hr/hrvatska/lidl-povukao-tajlandsku-rizu-golden-sun-povrat-novca-mozete-ostvariti-i-bez-racuna-346312


Zaista je sramno kako Poslovni na ovako perfidan način besplatno reklamira Lidl!

Zakaj misliš da to rade besplatno?

New Report

Close