Direktor jednog od najluksuznijih hotela u Hrvatskoj najavljuje masovno zapošljavanje

Autor: Poslovni.hr , 29. prosinac 2020. u 10:02
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Ovog proljeća svoja vrata otvara jedan od najluksuznijih hotela u Hrvatskoj – Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa.

U jeku su završni radovi na ovoj investiciji, vrijednoj oko 80 milijuna eura, a svojim otvorenjem resort će donijeti ekskluzivnu turističku infrastrukturu Kvarneru. Generalni direktor novog resorta, Jose Luis Ruiz Arroya, u razgovoru za Novac.hr ističe da je buking već počeo.

“Već sada prihvaćamo rezervacije za razdoblje od lipnja 2021. godine nadalje. Osim toga, već sada vidimo da dobar dio rezervacija dolazi od vjernih Hiltonovih gostiju, kao i gostiju s tržišta koja su već godinama tradicionalna emitivna za hrvatski turizam. Naši gosti mogu birati između 20 različitih vrsta smještajnih jedinica, od kojih sve imaju izvanredan pogled na more i sve potrebne sadržaje. Cijene se kreću od 129 eura u posezoni, i to za fantastičnu sobu s pogledom na Kvarner, te od 399 eura u sezoni”, kaže Arroya.

” Zbog pandemije je odgođen datum otvorenja, međutim, radovi na resortu ni u jednom trenutku nisu stali u potpunosti. Trenutno smo u završnoj fazi i sve napreduje prema planu, ponajprije zahvaljujući timu sjajnih ljudi koji su na sve izazove reagirali zaista profesionalno i odgovorno”, navodi generalni direktor.

“Stalno tražimo nove talente koji će se pridružiti našem timu, a potražnja postaje sve veća što smo bliže datumu otvorenja. Iznimno nam je drago vidjeti da su Rijeka i cijela regija izvanredan izvor talenata koji izvrsno odgovaraju našem brendu i vrijednostima. Naš se tim širi i trenutno radimo s menadžerskim timom od 15 do 20 članova, a masovno će zapošljavanje početi otprilike dva mjeseca prije otvaranja. Sva slobodna radna mjesta oglašena su na stranici jobs.hilton.com”, najavio je Arroya.

Komentirajte prvi

New Report

Close