COTRUGLI SiA program: Testirajte strateške prioritete vaše organizacije

Autor: Promo , 09. rujan 2023. u 16:40
Foto: PR

Aktualna istraživanja razotkrivaju izazove s kojima se organizacije suočavaju.

Krenula je druga generacija SiA – Strategy in Action – programa u Hrvatskoj. Ekskluzivni zastu-pnik ovog svjetski priznatog programa je Poslovna škola COTRUGLI, dok se program provodi uz podršku i partnerstvo s Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD), Poslovnim Dnevni-kom, Privrednom bankom Zagreb d.d. (PBZ) i Zagrebačkom burzom (ZSE).

Povodom pokretanja druge generacije imate priliku iskusiti program kroz SiA demo radionicu koja će se održati 9. studenog 2023. godine! Na radionici ćete imati priliku, iz prve ruke, iskusiti program, saznati više o platformi koja će biti u središtu buduće strategije rasta, upoznati druge lidere i poduzetnike koji se suočavaju s istim izazovima i problemima te čuti pozitivna iskustva prve generacije polaznika. Prijavite se!

Poslovna strategija – srce uspjeha svake organizacije

Poslovna strategija je srce uspjeha svake organizacije, a u prilog tome govore i iskustva svjetskih divova industrije. Apple Inc. je, pod vodstvom vizionara Stevea Jobsa, revolucionirao tehnološku industriju fokusirajući se na stvaranje inovativnih proizvoda poput iPhone-a i iPad-a. Ova promjena paradigme nije samo promijenila način na koji koristimo tehnologiju, već je postavila nove standarde u industriji. Netflix je, pak, iz temelja transformirao medijsku industriju svojim usmjerenjem na streaming i produkciju originalnog sadržaja te privukao milijune korisnika širom svijeta i promijenio način na koji konzumiramo zabavu. Ovi primjeri snažno ističu ključnu ulogu poslovne strategije u postizanju izvanrednih rezultata.

Znate li navesti tri glavna strateška prioriteta vaše organizacije?

Međutim, aktualna istraživanja razotkrivaju izazove s kojima se organizacije suočavaju.

Na primjer, samo 51% najvišeg menadžmenta može precizno identificirati tri glavna strateška prioriteta svoje organizacije, a taj postotak dodatno opada među niže rangiranim kadrovima u hijerarhiji. Značajan broj organizacija još uvijek nema jasnu sliku o tome što žele postići, kako planiraju to postići i u kojem vremenskom okviru. Izazovno je da čak 67% organizacija ne uspijeva uspješno implementirati svoje strategije.

Izrada, aktivacija i izvođenje strateških planova često zahtijevaju značajan napor i vrijeme, s varijabilnim rezultatima i razinama uspjeha, a danas imate izvanrednu pri-liku, uz mentorstvo stručnjaka vodeće poslovne škole u jugoistočnoj Europi, transfor-mirati vaše poslovanje kroz SiA (Strategy In Action) Program.

Prijavom na besplatnu demo radionicu dobit ćete know-how za razvoj i provedbu strategije koja jamči rezultate i stvara održivu konkurentsku prednost na tržištu. S obzirom na ograničeni broj mjesta savjetujemo da rezervirate vaše mjesto na vrijeme.

COTRUGLI Business School – sinonim za premium poslovnu edukaciju

Poslovna škola COTRUGLI sinonim je za poslovnu izvrsnost i rezultate, a slovi za vodeću poslo-vnu školu u jugoistočnoj Europi. Tome u prilog govori i AMBA akreditacija koju posjeduje svega 300 škola u svijetu, što čini manje od dva posto škola u ukupno 70 zemalja. MBA diplomu do sada je steklo 2600 polaznika, što predstavlja najveću MBA alumni zajednicu u regiji, a kroz korporativne programe akademije prošlo je više od 20.000 top menadžera.

Ono što školu čini posebnom je vrhunski tim inozemnih predavača, koji su istovremeno konzul-tanti koji rade za neke od najvećih organizacija u svijetu.

Misija škole je poticanje poduzetništva i podrška postizanju izvanrednih poslovnih rezultata u regiji putem raznovrsnih i sveobuhvatnih edukacijskih programa, treninga, savjetovanja i drugih inicijativa.

Njihovi programi osmišljeni su kako bi svim polaznicima usadili duboki osjećaj etike, integriteta i odgovornog vođenja, prepoznavajući da uspjeh u suvremenom poslovnom okruženju nadilazi profitabilnost te zahtijeva holističko razumijevanje društvenog utjecaja i kultiviranje dugoročnih održivih praksi. Njeguju kulturu inovacija, suradnje i neprestanog učenja, izgrađujući utjecajne lidere koji potiču pozitivne promjene kako u svojim organizacijama, tako i u široj zajednici.

Komentirajte prvi

New Report

Close