Na razini svih hotela unutar grupacije Jadranski luksuzni hoteli utemeljene su dvije pozicije – voditelj kvalitete i koordinator hrane i pića. Na mjesto Voditelja kvalitete JLH imenovana je Marina Mage koja dolazi s funkcije voditelja kvalitete Hotela Dubrovnik Palace. Na novoj poziciji njena odgovornost je planiranje i koordinacija strateških odrednica u poslovanju glede stvaranja vrhunske kvalitete proizvoda i usluga. Također će upravljati projektima poboljšanja kvalitete te kreirati mjerni sustav za ocjenjivanje kvalitete izvedbi te procese za otkrivanje područja u kojima je nužno poboljšanje. Marina Mage diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te magistrirala na Ekonomskom fakultetu u području upravljanja kvalitetom u hotelijerstvu. Prije dolaska u grupaciju JLH 2003. godine svoju je karijeru ostvarivala u diplomaciji gdje je sedam godina provela u Ministarstvu vanjskih poslova. Antonija Mazić, pak, imenovana je Koordinatorom hrane i pića JLH, a do sada je radila kao restaurant manager Hotela Dubrovnik Palace. Na novom radnom mjestu bit će zadužena za strategiju razvoja ponude hrane i pića odnosno koordiniranje i kreiranje kvalitetne gastronomske i enološke ponude hotela koji djeluju unutar grupacije. Antonija Mazić je nakon Hotelijersko-turističke škole u Zagrebu usavršila somelijersko zvanje na Wine School, Johnson & Wales University u Miamiju. Karijeru je započela kao somelijer na brodovima za kružna putovanja Celebrity i Carnival Cruise Lines. Od 2005. radi kao organizator restorana i banketa u hotelu Arcotel u Zagrebu. Prije dolaska u grupaciju JLH početkom 2007. radila je kao sommelier za hvarskog vinara Zlatana Plenkovića.
(PD)
Na razini svih hotela unutar grupacije Jadranski luksuzni hoteli utemeljene su dvije pozicije – voditelj kvalitete i koordinator hrane i pića. Na mjesto Voditelja kvalitete JLH imenovana je Marina Mage koja dolazi s funkcije voditelja kvalitete Hotela Dubrovnik Palace. Na novoj poziciji njena odgovornost je planiranje i koordinacija strateških odrednica u poslovanju glede stvaranja vrhunske kvalitete proizvoda i usluga. Također će upravljati projektima poboljšanja kvalitete te kreirati mjerni sustav za ocjenjivanje kvalitete izvedbi te procese za otkrivanje područja u kojima je nužno poboljšanje. Marina Mage diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te magistrirala na Ekonomskom fakultetu u području upravljanja kvalitetom u hotelijerstvu. Prije dolaska u grupaciju JLH 2003. godine svoju je karijeru ostvarivala u diplomaciji gdje je sedam godina provela u Ministarstvu vanjskih poslova. Antonija Mazić, pak, imenovana je Koordinatorom hrane i pića JLH, a do sada je radila kao restaurant manager Hotela Dubrovnik Palace. Na novom radnom mjestu bit će zadužena za strategiju razvoja ponude hrane i pića odnosno koordiniranje i kreiranje kvalitetne gastronomske i enološke ponude hotela koji djeluju unutar grupacije. Antonija Mazić je nakon Hotelijersko-turističke škole u Zagrebu usavršila somelijersko zvanje na Wine School, Johnson & Wales University u Miamiju. Karijeru je započela kao somelijer na brodovima za kružna putovanja Celebrity i Carnival Cruise Lines. Od 2005. radi kao organizator restorana i banketa u hotelu Arcotel u Zagrebu. Prije dolaska u grupaciju JLH početkom 2007. radila je kao sommelier za hvarskog vinara Zlatana Plenkovića.
(PD)
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu