Tvrtka Vertiv osnažila svoj rukovodeći tim za EMEA regiju novim promaknućima

Autor: Promo , 01. rujan 2022. u 15:37
Foto: Ana Maria Ciurea/ Vertiv

Ana Maria Ciurea, Peter Lambrecht i Rastislav Jasenovsky dobivaju nove uloge kako bi potaknuli daljnji rast tvrtke u cijeloj regijiAna Maria Ciurea, Peter Lambrecht i Rastislav Jasenovsky dobivaju nove uloge kako bi potaknuli daljnji rast tvrtke u cijeloj regiji.

Vertiv NYSE: VRT), globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rješenja, objavio je promjene u višem rukovodećem timu za Europu, Bliski istok i Afriku (EMEA). Restrukturiranje tima uključuje imenovanje Ana Maria Ciurea za potpredsjednicu prodajnih operacija, Petera Lambrechta za potpredsjednika prodaje i Rastislava Jasenovskyja za potpredsjednika odjela infrastrukture i rješenja (I&S), podržavajući predanost tvrtke Vertiv uspješnom poslovanju svojih kupaca na tržištu.

Ciurea je posljednje četiri godine upravljala odjelom prodaje u tvrtki Vertiv za EMEA regiju na poziciji direktorice prodajnih strategija i operativnih aktivnosti, a u tvrtki je već gotovo 15 godina. U svojoj novoj ulozi potpredsjednice komercijalnih operacija nastavlja upravljati prodajom i operativnim aktivnostima, ali uz povećane odgovornosti koje uključuju nadzor end-to-end procesa, omogućavanje sveukupne učinkovitosti i optimalnu raspodjelu resursa. Ova nova pozicija poslužit će kao središnja točka za pVertivoboljšanje međufunkcionalne učinkovitosti i identificiranje načina za optimizaciju svih usluga klijentima.

Foto: Peter Lambrecht /Vertiv

Lambrecht je unaprijeđen na funkciju potpredsjednika prodaje za EMEA regiju, nakon što je u tvrtki Vertiv radio više od 20 godina na pozicijama potpredsjednika IS/IT odjela za EMEA regiju, country managera za Njemačku, Austriju, Švicarsku i Italiju te potpredsjednika za strateško upravljanje klijentima u EMEA regiji. Na svojoj novoj poziciji odgovoran je za vođenje prodaje proizvoda i usluga te go-to-market programa za ključne klijente, nacionalne klijente i channel partnere tvrtke Vertiv na području EMEA regije. Uz povećanje prihoda, cjenovnih inicijativa i porasta marže za sve zemlje, Lambrecht nastavlja voditi i razvijati prodajne timove diljem regije, pokretanjem programa izvrsnosti uz alate i standardne upravljanja prodajom kako bi stvorio inkluzivnu, inovativnu kulturu usmjerenu na rast.

Foto: Rastislav Jasenovsky/ Vertiv

Jasenovsky u tvrtki Vertiv radi već 19 godina i bio je ključna osoba za pokretanje operativne strategije i izvršavanje poslovnih procesa u EMEA regiji. Njegovo imenovanje na poziciju potpredsjednika I&S operacija za EMEA regiju ojačat će vezu između prodajnih i operativnih voditelja i timova, kako bi se dodatno unaprijedila razina korisničke usluge. Nedavno je bio viši direktor za operativne aktivnosti u EMEA regiji i generalni direktor za Slovačku, a sada je ključni član rukovodećeg tima za EMEA regiju gdje potiče koheziju i naposljetku uspjeh između ostalih funkcija u regiji.

“Osiguravanje snažnog vodstva u prodaji i operativnim procesima uz interni razvoj talenata bio je ključni prioritet za Vertiv u 2022. godini. Ova imenovanja ne samo da su u skladu s našom strategijom za unapređenje usluga za korisničku bazu u EMEA regiji, nego također pokazuju predanost tvrtke našim ljudskih potencijala da unaprijede svoje vještine i sposobnosti uz nove prilike. S ovim promjenama u višem rukovodstvu za EMEA regiju, uvjeren sam da ćemo samo nastaviti poboljšavati zadovoljstvo svih kupaca tvrtke Vetiv u regiji”, rekao je Karsten Winther, predsjednik EMEA regije u tvrtki Vertiv.

Za više informacija o tvrtki Vertiv, posjetite Vertiv.com.

New Report

Close