Promjene u IN2 grupi, Denis Jašarević koji više neće biti predsjednik Uprave

Autor: Poslovni.hr , 05. siječanj 2023. u 09:59
Snježana Stanković i Sanja Svilokos

Godina 2022. za IN2 grupu bila je iznimno uspješna.

IN2 grupa od početka ove godine ima promjene u upravljačkoj strukturi. Dosadašnje članice Uprave Sanja Svilokos, članica Uprave za poslovanje, i Snježana Stanković, članica Uprave za financije, preuzimaju dužnosti Denisa Jašarevića koji više neće biti predsjednik Uprave IN2 grupe.

Denis Jašarević odlučio je u dogovoru s Nadzornim odborom i CSI/Juniper grupacijom svoj poslovni put nastaviti izvan IN2 grupe. Uprava i Nadzorni odbor IN2 grupe zahvalni su Denisu Jašareviću na višegodišnjem predanom radu i brojnim uspjesima koje je zajedno sa svojim timom ostvario u kompaniji.

„IN2 grupa uvijek je bila pokretač promjena u IT svijetu i predvoditelj digitalne transformacije. Iznimno sam ponosan na činjenicu da sam i ja bio dio te velike priče. Sada je došlo vrijeme za neke nove poslovne izazove, a kolegama želim nastavak uspješnog poslovanja“, izjavio je Denis Jašarević.

Godina 2022. za IN2 grupu bila je iznimno uspješna. Odrađeni su veliki projekti, grupacija je postala bogatija za dvije nove članice, MCS Grupu i Libusoft Cicom i obilježila 30 godina postojanja.

„Sigurni smo da ćemo u 2023. godini, zahvaljujući našim zaposlenicima, znanju i iskustvu, snazi grupacije IN2 i činjenici da smo dio velike multinacionalne kompanije Constellation Software Inc. (CSI), ostvariti još i bolje rezultate. Zadovoljstvo naših klijenata uvijek nam je na prvome mjestu. Naš je posao učiniti njihov posao kvalitetnijim, efikasnijim, jednostavnijim i inovativnijim. Upravo to nastavit ćemo raditi i u budućnosti“, izjavila je Sanja Svilokos, članica Uprave IN2 grupe za poslovanje.

„U novoj godini cilj nam je ostvariti kontinuirani rast u broju novih korisnika, projekata i ureda te rast broja novih zaposlenika i rast potencijala naših sadašnjih zaposlenika. Nastavljamo pratiti situaciju na tržištu i u ovoj godini očekujemo nove kvalitetne akvizicije koje će dodatno nadograditi naše poslovanje“, nadodala je Snježana Stanković, članica Uprave za financije IN2 grupe.

Ključ uspjeha IN2 grupe su ljudi, njihova stručnost i iskustvo, kao i činjenica da je riječ o kompaniji koja ima jasnu strategiju, uhodane poslovne procese, know how i korporacijsku kulturu koja se zasniva na međusobnom poštovanju i uvažavanju.

Komentari (1)
Pogledajte sve

<span class=”item__author__date”>22. siječanj 2021. dosao na celo …. hm pa nije bas nesto da su dugo bili zadovoljni
</span>

New Report

Close