Gideon imenovao potpredsjednika operacija u SAD-u

Autor: Poslovni.hr , 28. veljača 2022. u 13:36
Sean Reardon / Foto: PD

Cilj je izgradnja kapaciteta i širenje poslovanja na sjevernoameričkom tržištu.

Gideon, tvrtka za robotiku i rješenja temeljena na umjetnoj inteligenciji, imenovala je Seana Reardona na mjesto potpredsjednika za operacije u SAD-u. Njegova ekspertiza i iskustvo na složenim projektima automatizacije u robotičkom sektoru pomoći će Gideonu u izgradnji kapaciteta i širenju poslovanja na sjevernoameričkom tržištu.

Sean Reardon u Gideon dolazi s pozicije starijeg direktora operacija flote u kompaniji SoftBank Robotics America. Sean u robotički sektor ulazi 2013. godine, od kada obnaša niz upravljačkih uloga u tvrtkama Aldebaran Robotics i SoftBank Robotics Americas. Prije toga bio je na istaknutim pozicijama s područja logistike. Među ostalim, bio je direktor za globalnu logistiku u Sensata Technologies te menadžer za globalnu logistiku tvrtke Dell EMC.

“Sean je lider s više od 20 godina iskustva u vođenju i izgradnji timova. Njegova ekspertiza u isporuci složenih projekata automatizacije kupcima, uključujući pružanje podrške i cjelokupne logistike za te projekte, bit će ključna za nastavak provedbe naših korisničkih projekata u SAD-u. Njegovo znanje i iskustvo bit će od vitalnog značaja u procesu širenja operacija i jačanja naših kapaciteta na tamošnjem tržištu”, rekao je Matija Kopić, glavni izvršni direktor i suosnivač Gideona.

Sean Reardon kaže da je vrlo uzbuđen što će se pridružiti Gideonovom timu i kao potpredsjednik operacija doprinijeti širenju na sjevernoamerička tržišta.

“Posljednjih devet godina proveo sam radeći u robotici kao viši direktor operacija flote, ali sam svoju karijeru započeo u području globalne logistike. Nisam mogao propustiti priliku da se pridružim Gideonu i tako spojim svoje iskustvo u robotici s mojih 20 godina iskustva u logističkim poslovima, uključujući i onima vezanim uz operacije skladištenja. Veselim se bliskoj suradnji s cijelom Gideon obitelji”, rekao je Reardon.

Gideonov tim trenutno broji više od 140 zaposlenih u Hrvatskoj, Njemačkoj i SAD-u. Očekuje se da će se tim nastaviti povećavati te je trenutno otvoreno oko 30 oglasa za slobodne pozicije.

Komentirajte prvi

New Report

Close