Akteri ovih dviju priča su mladi i fakultetski obrazovani ljudi koji nisu željeli čekati da o njihovoj sudbini odlučuje netko drugi pa su stvari preuzeli u svoje ruke i upustili se u poduzetničke vode, piše Glas Slavonije.
Prva je priča o uspjehu koji je omogućila domaća tjestenina, ručno spravljena u omjeru od deset jaja i kilograma brašna, bez dodatka vode i umjetnih boja. Jaja nesu seoske koke koje slobodno trče po dvorištu, a brašno je od pšenice proizvedene na slavonskom polju. Nije čudo što ovaj proizvod koji su unatrag dva mjeseca počeli proizvoditi supružnici Josipa i Josip Gotler vrlo brzo pronalazi klijentelu. 'Za proizvodnju sušene domaće tjestenine odlučili smo se zbog dvaju razloga. Prvo, što ona industrijska tjestenina nije ni približno kvalitete koje bi trebala biti, a drugo oboje smo, iako s fakultetskim diplomama, nezaposleni' ispričao je Josip za Glas Slavonije o stvaranju proizvoda pod nazivom Orilena (Originalna Lega tjestenina), a riječ je o novom osječkom brendu.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.ludilo vjest. studirali da bi pravili sapun.
[emo_palacg]
Uključite se u raspravu