Još 2009. godine prvi je iz Amerike u Hrvatsku donio novi stil vježbanja

Autor: Darko Bičak , 08. siječanj 2014. u 21:30
Šurlan ističe da je riječ o novom trendu u Americi i da je ovaj pristup fitnessu naročito popularan u svijetu businessa

Osobni trener putem online komunikacije omogućava vježbanje u udobnosti vlastitog doma ili na putovanjima.

Psiholog i trener Dragan Šurlan je još 2009. godine prvi iz Amerike u Hrvatsku donio novi stil vježbanja – Fitness Bootcamp – vježbanje u stilu američkih marinaca.

No, sada je svoj model vježbanja unaprijedio modernim tehnologijama i primjenom Skypea. Šurlan ističe da je to trenutno novi trend u Americi, ovaj pristup fitnessu je naročito popularan u business svijetu. O razlozima kako je došao na ovu ideju, Šurlan kaže da je shvatio da, kao i u Americi, puno ljudi u Hrvatskoj frustrirano i razočarano dijetama i raznim programima koji im ne donose rezultate. Stoga je odlučio započeti Fitness Bootcamp u našoj zemlji kako bi potaknuo ljude da se na zdrav i efikasan način usredotoče na svoje tijelo i zdravlje.

"Kad smo nezadovoljni svojim izgledom, pada nam samopouzdanje, povlačimo se od svijeta i tako, indirektno utječemo na niz za život bitnih odluka. Moj cilj je potaknuti ljude da se u svom tijelu osjećaju kao kod kuće, da poštuju svoje srce, kosti, mišiće, a ne da ih zanemaruju. Zbog toga puno pažnje posvećujem, ne samo učvršćivanju mišića i gubitku kilograma, već i osvještavanju tijela, buđenju osjetila i njezi koja podiže cjelokupnu kvalitetu života. Volim pomoći ljudima da osjete svoju unutarnju snagu i motivaciju za pozitivnom promjenom", pojašnjava Šurlan. Individualni Skype Fitness Bootcamp je posebno zanimljiv jer pruža određeni komoditet – vježba se u ugodnom ambijentu doma, a možete pojesti svoj omiljeni balansirani obrok u vlastitoj kuhinji.

U prednostima Skype Fitness Bootcampa može se uživati bilo gdje u svijetu, pa čak i na putovanju. "Na ovom treningu vježbamo bez utega i posebnih sprava za vježbanje. Treninzi su prilagođeni vašem trenutnom stanju te neka posebna kondicija nije potrebna. Vodi vas psiholog i trener koji se bavi isključivo Fitness Bootcampom, a potrebno vam je jedino računalo, tablet ili smartphone sa Skypeom", kaže Dragan Šurlan. Skype Fitness Bootcamp program uključuje osam ili dvanaest treninga, dva ili tri puta tjedno po 60 minuta. Svaki polaznik dobiva priručnik s uputama za vježbu, prehranu i motivaciju, a tu je i savjetovalište u svezi prehrane i recepeta za pripremanje zdrave i ukusne hrane.

Komentari (1)
Pogledajte sve

zaboravili ste napisati “promo”.

New Report

Close