Splitska banka, Kaufland i King ICT traže radnike

Autor: Poslovni.hr , 09. travanj 2013. u 11:59
Photo: Tomislav Miletic/24sata

Ponukani brojnim e-mailovima i porukama preko društvenih mreža, u kojima nas naši čitatelji pitaju ‘Ima li gdje posla?, odlučili smo pomoći na sve moguće načine.

Ponukani brojnim e-mailovima i porukama preko društvenih mreža, u kojima nas naši čitatelji pitaju 'Ima li gdje posla?, odlučili smo pomoći na sve moguće načine. Osim što svaku tvrtku koju kontaktiramo u vezi priče o njima pitamo primaju li trenutno zaposlenike (o čemu vas kasnije redovito obavještavamo, kako putem našeg portala, tako i putem društvenih mreža), u suradnji s portalom Posao.hr odlučili smo svakog tjedna utorkom donositi svježe vijesti s tržišta rada. One uključuju top radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala Posao.hr.

Top pet radnih mjesta koje se po izboru portala Posao.hr ovog tjedna nude:

1. Tvrtka Alstom traži inžinjera za mehaničke sustave. Detalje doznajte ovdje.

2. 'Želite li karijeru u bankarstvu?', pitaju iz Splitske banke, u kojoj traže voditelja poslovnice Rijeka. Na oglas se možete javiti ovdje.

3. Kadrovski potencijali Naton d.o.o. za klijenta traži direktora prodaje za Hrvatsku. Klijent je hrvatska kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom građevinskog materijala. Detalje doznajte ovdje.

4. Kaufland Hrvatska k.d. za poslovno područje Logistika u Zagrebu traži izvršitelja za radno mjesto procesni menadžer. Na oglas se možete javiti ovdje.

5. King ICT traži voditelja projekata u Sektoru tehničke zaštite i pasive (Zagreb). Na oglas se možete javiti ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close