Službeno otvoreno studentsko natjecanje Smartup

Autor: Poslovni.hr , 04. ožujak 2016. u 10:40
e student

Pobjednik natjecanja osvaja izravni ulazak u program Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP), dok drugoplasirani i trećeplasirani osvajaju ulazak u Core Incubator

U organizaciji studentske udruge eSTUDENT, u četvrtak, 3. ožujka, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu panel raspravom "Pokreni svoju ideju", svečano je otvoren drugi po redu Smartup.

Na panelu su gostovali Hrvoje Prpić, poznati investitor i poslovni anđeo, Luka Abrus, direktor agencije Pet minuta te prošlogodišnja pobjednica Martina Grgić. Studentima je na zanimljiv način prezentirano što se od njih traži te  što je potrebno za osvojiti prva tri mjesta i svoje mjesto u poduzetničkom inkubatoru.

Prijave za natjecanje su otvorene do 14. ožujka, a studentski timovi od 2-5 članova se prijavljuju putem obrasca na web stranici eSTUDENTa, uz kratki opis poslovne ideje. Najbolje timove očekuju primamljive nagrade, od 12.000, 9.000 i 6.000 kuna. Pobjednik natjecanja osvaja izravni ulazak u program Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP), dok drugoplasirani i trećeplasirani osvajaju ulazak u Core Incubator.

Inače, Smartup je edukativno natjecanje u kojem se studenti natječu u razvoju poslovne ideje. Koncept natjecanja je usmjeren na Lean metodologiju, koja je standard u cijelom svijetu i koju natjecanje želi približiti hrvatskoj studentskoj populaciji, kroz niz edukativnih radionica, meetup-ova i individualnih mentorstava od strane hrvatskih stručnjaka.

Komentirajte prvi

New Report

Close