Inovacijama novac i prilika za razvoj

Autor: Marta Duić , 19. kolovoz 2018. u 22:01
Pobjednicima nagrada iz fonda od 800.000 kn

Do 12. rujna otvorene prijave za treći ciklus predakceleracijskog programa.

Uz podršku Zagrebačkog inovacijskog centra i Grada Zagreba startupovcima se nudi velika prilika.

Naime, za one koji žele slijediti primjer DiVana, HUBBIG-a, Modulosa i ostalih uspješnih Startup Factory timova te u kratkom roku razviti vlastito rješenje, krenule su prijave na Startup Factory koji kreće s novim, trećim, ciklusom predakceleracijskog programa. Startupovce očekuje intenzivna edukacija, pomoć vrhunskih mentora, ZICER-ova poticajna infrastruktura i promocijska podrška.  

Veliko finale Startup Factory programa održat će se u prosincu na startup konferenciji Zagreb Connect. Tada će najbolji timovi imati priliku pred investitorima, poslovnim anđelima, medijima i javnošću predstaviti svoje inovativne proizvode, a najuspješniji će primiti i bespovratnu financijsku potporu iz fonda ukupne vrijednosti 800.000 kuna. Prijave su, pojašnjavaju organizatori, za Startup Factory otvorene od do 12. rujna, a prijaviti se mogu timovi ili startupovi registrirani u posljednjih 12 mjeseci koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju tri do pet punoljetnih članova komplementarnih znanja.

Prihvatljive su one prijave koje koristeći ICT i/ili KET tehnologiju svojom inovativnošću unapređuju zdravlje i kvalitetu života, energiju i održivi okoliš, promet i mobilnost, sigurnost ili pak hranu i bio-ekonomiju, odnosno područja koja su u skladu sa Strategijom pametne specijalizacije. 

Komentirajte prvi

New Report

Close