Hrvatski startup Locodels ugovorio suradnju s Poštom Slovenije

Autor: Bernard Ivezić , 15. svibanj 2018. u 13:52
Foto: PD

Locodels je razvio uslugu brze dostave robe kupljene preko weba.

Hrvatski startup Locodels i Pošta Slovenije ugovorili su u utorak u Mariboru suradnju na području brze dostave krajnjim kupcima online trgovina na slovenskom tržištu. Cilj suradnje je omogućiti brzu dostavu robe kupljene preko weba, i to u toku istog dana.

Pošta Slovenije očekuje da će u budućnosti fleksibilne i brze dostave igrati sve važniju ulogu u paketnoj dostavi. Za taj posao smatraju da će biti idealne tvrtke poput Locodelsa, koje to rade na principu dijeljene ekonomije.
Boris Novak, izvršni direktor Pošte Slovenije kaže da su optimizacija dostave, pametna i održiva logistika, e-business i moderne informacijske usluge prioriteti u razvoju kompanije.

"Osnova poslovnog modela je u uspješnom kombiniranju narudžbi i automatske optimizacije dostave kroz dostavne platforme, a u suradnji s njima nivo dostavne usluge može se podići na višu razinu i omogućiti korisniku da pošiljku preuzme kad njemu to najbolje odgovara", naglašava Novak.

Stevica Kuharski, suosnivač i direktor Locodelsa kaže da je suradnja s Poštom Slovenije veliki korak u širenju i jačanju pozicije Locodelsa u regiji.

"Suradnja s Poštom Slovenije dokaz je da je poslovni model koji smo razvili dobar za velike kompanije, a sve to tako što nudi višu kvalitetu usluge krajnjim kupcima i tako jača zadovoljstvo i lojalnost krajnjih kupaca web trgovina", zaključuje Kuharski.

Komentirajte prvi

New Report

Close