Zvijezdini proizvodi prodaju se u najvećem svjetskom trgovačkom lancu kojeg tjedno posjeti 256 milijuna kupaca

Autor: Poslovni.hr , 10. listopad 2018. u 10:23
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Zvijezda delikates majoneza, suncokretovo ulje, ocat, Margo i stolni margarini kupcima su dostupni i u fizičkim prodavaonicama i online, a najveći je hit među potrošačima Zvijezda delikates majoneza.

Zvijezdini proizvodi od rujna su dostupni kupcima američkog Walmarta. Riječ je o najvećem svjetskom trgovačkom lancu koji tjedno posjeti 265 milijuna kupaca. Walmart ima više od 11 tisuća trgovina u 27 država, dok je online kupnja dostupna u 10 država, a bilježi godišnji prihod od 500,3 milijarde dolara.

Zvijezda delikates majoneza, suncokretovo ulje, ocat, Margo  i stolni margarini kupcima su dostupni i u fizičkim prodavaonicama i online, a najveći je hit među potrošačima Zvijezda delikates majoneza.

„Vrlo smo ponosni što su Zvijezdini proizvodi pronašli svoj put do potrošača u SAD-u koji doista imaju širok izbor. Najveći hit među njima zasad je Zvijezda delikates majoneza od svježih jaja i bez konzervansa. Pripremamo je po tradicionalnoj recepturi već više od pola stoljeća, a američkom je tržištu, osim okusom, pravo iznenađenje jer se u trgovini nalazi u hladnjaku, za razliku od drugih majoneza koje se mogu pokupiti direktno s police.“, istaknuo je Krešimir Staničić, direktor izvoza Zvijezde.

Uz Zvijezdinu delikates majonezu, potrošači su odlično prihvatili i Zvijezdini margarini te namaz Margo koji se, za razliku od američkih margarina, u Zvijezdi proizvode bez hidrogeniranih masti (bez transmasti).

Zvijezda je danas prisutna na 23 različita tržišta i bilježi rast izvoznog tržišta od  20% u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Ovaj rast inozemne prodaje u skladu je s pojačanom izvoznom orijentacijom kompanije čiji su poslovni planovi, kao i do sada, usmjereni na jačanje konkurentnosti na domaćem te širenju poslovnih aktivnosti na izvoznim tržištima. U narednom razdoblju Zvijezda će nastaviti s poslovnom strategijom fokusiranom na rast inozemne prodaje i iskoracima na nova izvozna tržišta.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Zvijezda je svjetska zvijezda.
Samo za todexsovce je ugasla zvijezda.
Zvijezda padalica.

zvijezda majoneza je vrhunski proizvod. margarini malo manje..

nemojte samo kao Makedonci.. kupio njihovo vino jucer po 1.80 eura za pokus. po cijeni sam ga odmah svrstao u trash.

kako se majke ti proizvodi margarin bez hidrogeniranih masti?

New Report

Close