ZŠEM i H-Farm pokreću GEMBA

Autor: Marta Duić , 15. ožujak 2021. u 22:00
Mato Njavro, dekan Zagrebačke škole ekonomije i managementa/PD

H-Farm jedan je od vodećih europskih poduzetničkih hubova koji je u 15 godina uložio više od 28 milijuna eura u 120 startupova.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) potpisala je sporazum s vodećom europskom platformom za inovacije i digitalizaciju, talijanskim H-Farmom o održavanju Global Executive MBA (GEMBA) programa.

Inače, H-Farm jedan je od vodećih europskih poduzetničkih hubova koji je u 15 godina uložio više od 28 milijuna eura u 120 startupova.

Uz poduzetnički akcelerator, prije tri godine razvili su jedan od tehnološki najnaprednijih fakultetskih kampusa blizu Venecije gdje se prepoznaju i potiču tzv. tech talenti.

GEMBA program ZŠEM-a u suradnji s H-Farm College počet će u rujnu te je orijentiran na glavne izazove budućnosti, digitalnu transformaciju, održivost i stvaranje poslovnih strategija za 21. stoljeće.

Organiziran je kako bi polaznicima pružio fleksibilnost pohađanja nastave te česta studijska putovanja, a prijave se otvaraju 5.travnja. Ovim je sporazumom ZŠEM napravila veliki iskorak u području inovacija i digitalizacije te ujedno dobila priznanje.

“Uz studiranje u Zagrebu, polaznici će studirati na H-Farmovom state-of-the-art kampusu, u ekonomski najdinamičnijoj i najpotentnijoj regiji Italije, a određene module moći će pohađati u centrima svjetskog businessa poput Luxembourga ili Singapura”, poručuje Mato Njavro, dekan ZŠEM-a.

Komentirajte prvi

New Report

Close