Zračna luka objavila je natječaj za zapošljavanje više djelatnika

Autor: Poslovni.hr , 07. siječanj 2022. u 14:31
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Budući radnici bit će zaposleni na prihvatu i otpremi zrakoplova, putnika i stvari, zaštiti civilnog zračnog prometa, kao i komercijalnim i administrativnim poslovima. Kandidatima se nude ugovori na neodređeno s probnim rokom od šest mjeseci.

Zračna luka (ZL) Rijeka objavila je natječaj za zapošljavanje više djelatnika. Tako se traže radinici za više radnih mjesta unutar djelatnosti kojom se bavi ZL Rijeka, a riječ je o prihvatu i otpremi zrakoplova, putnika i stvari, zaštiti civilnog zračnog prometa, kao i komercijalnim i administrativnim poslovima, objavio je Novi list.

Od kandidata se traži minimalno srednja stručna sprema (SSS), poznavanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na računalu, timski rad i fleksibilnost i pozitivan stav prema radnoj okolini, zadacima i ostvarenjima.

U ZL Rijeka kažu kako kandidatima nude ugovor na neodređeno s obaveznim probnim rokom od šest mjeseci, kao i priliku za daljnji razvoj karijere i profesionalni razvoj i usavršavanje u dinamičnom međunarodnom poslovnom okruženju te mogućnost daljnjeg napredovanja. Mogućnost napredovanja, kažu, pratit će i povećanje plaće sukladno razvoju, a tu je i mogućnost ostvarivanja stimulacija i bonusa. Kažu i kako su primanja iznad prosjeka RH, a djelatnike očekuje i kontinuirana edukacija u inozemstvu i tuzemstvu.

Zainteresirani kandidati svoje prijave mogu poslati mailom na zaposlenje@rijeka-airport.hr. Natječaj je okvirno zadan rokom do 28. veljače ili do popunjenja.

Komentirajte prvi

New Report

Close