Zlatni rat ipak ide tvrtki Sport B, slijedi tužba

Autor: Poslovni.hr , 18. travanj 2017. u 16:21
FOTO: PD

Ako ova odluka prođe, idemo u sudski spor i nove prosvjede. Našu plažu nećemo prepustiti, bit će to borba do istrebljenja!

Tako je načelnik Bola jučer prijepodne komentirao davanje bolske plaže Zlatni rat u 15-godišnju koncesiju dosad nepoznatoj zagrebačkoj tvrtki Sport B. U pokušaju da prije sjednice Splitsko-dalmatinske županije vijećnike uvjeri da plaža treba ostati u rukama samih Boljana, odnosno tamošnje komunalne tvrtke Grabov rat, koja je njome 12 godina upravljala, nisu mu pomogli ni prosvjednici koji su u Split stigli iz tog bračkog mjesta. Vijećnici su na kraju većinom glasova  koncesiju, kako je i predloženo, dodijeljena na rok od 15 godina uz stalni dio godišnje koncesijske naknade u iznosu od 1,850 milijuna kuna i promjenjivog dijela 5,4 posto od prihoda ostvarenog obavljanjem djelatnosti i pružanja usluga na Zlatnom ratu. No, Boljani i njihov načelnik ne odustaju,  nakon sjednice odmah je najavio pokretanje upravnog spora.     

Komentari (4)
Pogledajte sve


Gledam sad pa ta tvrtka uopće nema prijavljenih prihoda u 2015. godini, ne kontam odakle im jamstvo da će uložiti 72 mil kuna… Bilo bi zanimljivo vidjeti dokumentaciju.

zar već to što navodite nije dokaz njihove sposobnosti, zato su i dobili na natječaju

Znači,jama se i danas,a svečano je Andrija obečao da sve mora biti transparentno.Vjerovatno je mislio transparentno jamanje,s figom u džepu.O hebote život!

Gledam sad pa ta tvrtka uopće nema prijavljenih prihoda u 2015. godini, ne kontam odakle im jamstvo da će uložiti 72 mil kuna… Bilo bi zanimljivo vidjeti dokumentaciju.

Da se jami šta se još može prije lokalnih izbora…

New Report

Close