Sa Zlatkom Puntijarom, vlasnikom restorana i hotela u zagrebačkim Gračanima te potpredsjednikom Udruženja ugostitelja Zagreb, razgovarali smo o stanju u tom sektoru.
Advent u Zagrebu je sve popularniji, jesu li ugostitelji koji u njemu sudjeluju zadovoljni?
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Evo klasika bi se da je ovaj Invest..A sta ćeš…Maloumnik…Zaslužuješ Nobela za ovo a ne stoju
Da mi je znat koji mi de.bil tuce 0 na ova remek djela od postova. Slomija bi mu obe ruke.
Dobri nas covik koliko je poduzetan ne bi me zacudilo da kiosci Tiska pocmu susit i prodavat prsute iducu godinu. Nes ti problema ugradit fumar na kiosk,a ove line prodavacice bi mogle iza kioska hranit 2-3 gude.Ja bi prvi narucija zimnicu u kiosku Tiska kad znam da su to domace gude rukom hranjene.
Jedva cekam kad ce se u kioscima najveceg Hrvata uz otkup papira,slanje paketa,fotokopiranje, mjenjanje novca,posudjivanje novca,placanje racuna moc uzest bakalar na bianco,pasticada,pecena janjetina,cevapi,frigane girice…. Ne treba to bit neki bogati jelovnik nego 15tak jela sta idu dobro.
Dobar dan.
Dajte mi jutarnji, bijeli marlboro, 40 deka prasetina i 3 karlovacke.
Uključite se u raspravu