Žena u Zadru ostavila poruku policiji zbog nepropisnog parkiranja: “Slobodno ostavite kaznu, zaradit ću za bolji auto”

Autor: Poslovni.hr , 15. travanj 2021. u 08:56
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Napisala im je pismo.

Facebook stranica Prometne zgode i nezgode objavila je poruka jedne vozačice u Zadru, nakon što joj je policija napisala kazne za parkiranje i to nekoliko dana zaredom.

“Žena svaki dan parkira na žutom, svaki dan pokupi kaznu, a sada je ostavila zanimljivu poruku i uredno se potpisala”, napisali su u opisu fotografije.

“Poštovani djelatnici MUP Zadar, slobodno ostavite svaki dan jednu kaznu, odnosno obavijest o počinjenom prekršaju jer ovo je pravi prekršaj (najveći u parkiranju na Poluotoku i šire)”.

“Opaska: Nemojte zaboraviti staviti prometni znak. Uglavnom, znam da će ostavljanje ovih kazni naša država duplo platiti od ove kazne. Što ostavite, zaradit ću za drugog, boljeg Range Rovera.”

“S poštovanje, odvjetnica”, zaključila je pismo potpisom.

Njena poruka izazvala je brojne reakcije komentatora.

“Bere kazne pa kad dođe na tehnički, mora podmiriti sve kazne da bi registrirala vozilo. Ja bi joj lijepio svaki dan jednu. Nije označeno parkirno mjesto pa nek piše Djeda Mrazu”, napisao je jedan komentator.

“Ne kužim potrebu da ljudi zauzimaju mjesta i ometaju kretanje invalidima. Bahatost na vrhuncu”, složila se komentatorica.

Žena svaki dan parkira na žutom, svaki dan pokupi kaznu, a sada je ostavila zanimljivu poruku policiji i uredno se potpisala.

Zadar

Posted by Prometne zgode i nezgode on Wednesday, 14 April 2021

Komentirajte prvi

New Report

Close