Najbolji poslovi
tržište rada

Želite zarađivati godišnju plaću do 165.500 kuna? Prijavite se do 6. travnja

Uvjet je minimalno jednogodišnje iskustvo rada na tajničkim ili recepcionarskim poslovima.

Poslovni.hr
24. ožujak 2021. u 14:47
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Imate iskustva u tajničkim poslovima i govorite engleski jezik? Američko veleposlanstvo u Zagrebu traži osobu na poziciji Administrative Receptionist (Health Unit) (m/ž)– godišnja plaća do 212.240 kuna

Američko veleposlanstvo zapošljava na poziciji Administrative Receptionist (Health Unit) (m/ž). Mjesto rada je Zagreb.

Osigurana su godišnja primanja do 165.500 kuna. Ključne su odgovornosti ovog radnog mjesta pružanje opće uredske potpore raznim adnimistrativnim aktivnostima i sličnim zadacima. Radni zadaci uključuju i odgovaranje na dolazne pozive, usmjeravanje poziva odgovarajućim suradnicima, distribucija pošte i slično.

Uvjet je minimalno jednogodišnje iskustvo rada na tajničkim ili recepcionarskim poslovima. Od kandidata se očekuju i znanje rada u MS Office-u te računalna pismenost te poznavanje funkcioniranja korisničke podrške. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Potrebno je odlično poznavanje engleskog jezika, a isto će biti testirano.

Aplicirati možete najkasnije do 6.4. putem linka. Zanimaju vas slični poslovi? Prijavite se na pozicije djelatnik za rad u nabavi (m/ž) u Rijeci, djelatnik za rad u uredu (m/ž) u Sttutgartu ili administrator (m/ž) u Zagrebu.

Ostalu bogatu ponudu poslova potražite na portalu posao.hr.

New Report

Close