FOTO: Zavirite u novi luksuzni Hotel Alhambra na Lošinju

Autor: Marija Crnjak , 02. rujan 2015. u 13:19
Hotel Alhambra. Press Foto

Grupa Jadranka u obnovu hotela Alhambra s vilom Augustom te vile Hortensia uložila je 25 milijuna eura.

Nakon hotela Bellevue te vile Hortensie, lošinjska grupa Jadranka otvorila je za goste još jednu staru austrougarsku građevina u uvali Čikat, luksuzni hotel Alhambra čijom obnovom je zaokružena prva faza investicijskog ciklusa u uvali Čikat. U obnovu hotela Alhambra s vilom Augustom te vile Hortensia uloženo je 25 milijuna eura.

Boutique Hotel Alhambra sofisticirani je hotel s pet zvjezdica i član prestižne grupacije Small Luxury Hotels of The World, ističu u Jadranki.

„Otvaranjem Alhambre uspješno je završena prva faza investicijskog ciklusa u uvali Čikat koja svojim gostima nudi uslugu na razini visokih 5 zvjezdica. Zahvaljujući tome Mali Lošinj je pronašao svoje mjesto na svjetskoj karti omiljenih turističkih odredišta, što potvrđuju i ovogodišnji rezultati te dobre najave za posezonu. Također, iznimno smo zadovoljni brojem noćenja u hotelu Bellevue, osobito ako uzmemo u obzir da mu je ovo prva sezona budući da je otvoren polovicom srpnja prošle godine.“ izjavio je Goran Filipović, član uprave Jadranke.

U Jadranki pojašnjavaju da u novootvorenoj Alhambri gosti imaju priliku uživati u vrhunski opremljenih 36 delux soba i 15 suitova koji predstavljaju idealan spoj duha carskog austrougarskog vremena i modernog luksuza. "Gostima su na raspolaganju restoran s vrhunskom gastro ponudom, lobby bar, vinoteka, knjižnica, draguljarnica te vrhunski opremljena wellness oaza.

Gosti imaju mogućnost, osim relaksacije u stoljetnoj borovoj šumi alepskog bora, uživati u unutarnjem bazenu s grijanom morskom vodom, finskoj ili turskoj sauni te u posebno osmišljenim ritualima – masažama i tretmanima njege lica i tijela s mirisima i aromama Lošinja. Na raspolaganju su im usluge poput 24-satne posluge u sobu, concierga te wellnesa u sobi, ističu u Jadranki.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Jadrankini holeti imaju internacionalna imena. Aurora, Vespera, Helios, Bellevue, Alhabra… tako da stranci, koji cine 90% gostiju, nemaju problema izgovarati imena. Inace Alhambra [aˈlambɾa], je tvrdjava na/u Granadi – Spanjolska.

alhambra je španjolsko ime.

ALHAMBRA …? ALAHBRAM..ALAHAMRA..? Bože, dragi, pa tko je ro glupo ime smislio..? To je ciljana skupina……istok..?

New Report

Close