Zagrebački velesajam (ZV) ovog tjedna, od 19. do 23. veljače, sa tri međunarodna sajma – nautike, hrane, pića i inovacija te hotelsko-ugostiteljske opreme počinje ovu sajamsku godinu očekujući da će sajmovi imati dobar odaziv široke i poslovne publike.
Riječ je o 23. zagrebačkom sajmu nautike, 6. sajmu hrane, pića i gastro inovacija-INGA te 6. sajmu gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa-Hotel&Gastroteh koji će zajedno u pet paviljona ZV-a okupiti blizu 390 izlagača iz 29 zemalja.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu