Za policiju je to ‘svjetsko čudo’: Iz središta mjesta ukrali četiri milijuna kuna a nitko ništa nije čuo i vidio

Autor: Poslovni.hr , 22. kolovoz 2016. u 11:04
Foto: Vanja Zubcic/PIXSELL

Prva obljetnica pljačke “proslavljena” je u noći između 12. i 13. kolovoza ove godine, no iz policije ni riječi o počiniteljima.

Prošla je već godina dana od provale u poslovnicu Splitske banke u Bolu na Braču, gdje je ukradeno oko četiri milijuna kuna, a taj slučaj splitska policija još nije riješila. Prva obljetnica pljačke "proslavljena" je u noći između 12. i 13. kolovoza ove godine, no iz policije ni riječi o počiniteljima. Ni o ukradenome novcu.

– Od svih svjetskih čuda, ovo će biti još jedno. Da toliki novac nestane usred mjesta koje je puno turista i gdje kafići gotovo uvijek rade, i da nitko ništa nije čuo ni vidio… – govorio mi je dva tjedna nakon pljačke jedan umirovljeni policijski inspektor, ali ni on a ni porezni obveznici nisu očekivali ovakvo jednogodišnje čekanje bez ikakvih odgovora, a kamoli rezultata.

IZ PU splitsko-dalmatinske su poslali sljedeći odgovor na upit što se radilo na slučaju otkrivanja počinitelja sve ovo vrijeme, piše Slobodna Dalmacija.

"U svezi vašeg upita obavještavamo vas da ova Policijska uprava i dalje provodi kriminalističko istraživanje u odnosu na navedeni događaj. Kriminalističkim istraživanjem je do sada obuhvaćen veći broj osoba. Obzirom na tajnost izvida propisanu Zakonom o kaznenom postupku, nismo u mogućnosti navesti više detalja."

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentari (1)
Pogledajte sve

da je nekog privatnika opljackalo,nebi ni sutra dan pisalo !!!
ali pak je osiguranje u pitanju pa triba malo podsjetit policiju na nerad !

New Report

Close