Za ove poslove plaća je iznad 20.000 kuna, a poslodavac nudi i bonuse

Autor: Poslovni.hr , 18. veljača 2020. u 14:37
Foto: Getty Images

Otvorena su nova radna mjesta na hrvatskom tržištu rada. Za atraktivnije pozicije očekuje se prethodno iskustvo, odgovornost i sistematičnost, briga o kvaliteti, želja za usvajanjem novih znanja, motiviranost i ustrajnost te spremnost na timski rad.

Credo Exto traži angularnog programera (m/ž), backend programera (m/ž), iOS programera (m/ž) i android programera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb.

Prijave su otvorene do 28.12. Poslodavac omogućuje svu potrebnu IT opremu od službenog mobitela do računala, pružaju team buildinge i nude bonuse kroz udio u dobiti tvrtke koje ovisi o stupnju kompetentnosti i potencijalnog doprinosa. Podržava se zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Očekuje se prethodno iskustvo, odgovornost i sistematičnost, briga o kvaliteti koda i modularnosti, želja za usvajanjem novih znanja, motiviranost i ustrajnost te spremnost na timski rad. Potrebno je napredno znanje rada na računalu.

Poslodavac nudi primanja iznad 20.000 kuna. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Ukoliko Vas zanimaju slični poslovni, prijavite se za pozicije junior android developera (m/ž) u Varaždinu, informatičar (m/ž) u Zagrebu ili C# .NET developer (m/ž). Ostalu bogatu ponudu poslova pogledajte na portalu posao.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close