Vraća se ključni turistički sajam za Hrvatsku i nama najvažnije tržište

Autor: Marija Crnjak , 06. srpanj 2021. u 14:34
Foto: Maurizio Gambarini/dpa /DPA/PIXSELL

Nakon dvije godine pauze, svjetska turistička burza ITB Berlin u proljeće 2022. djelomice vraća sastanke uživo, pa će se tako održati kombinacija živog sajma, hibridnih štandova i online sastanaka.

Nakon dvije godine pauze, svjetska turistička burza ITB Berlin u proljeće 2022. djelomice vraća sastanke uživo, pa će se tako održati kombinacija živog sajma, hibridnih štandova i online sastanaka, javljaju danas iz ITB-a. Berlinski sajam inače je jedan od najvažnijih za Hrvatsku, jer je ujedno i najveći event s njemačkog emitivnog tržišta, s kojeg nam dolazi većina stranih gostiju.

“Ovogodišnjim online izdanjem “ITB Berlin Now” mogli smo industriji ponuditi sofisticirani alternativni format sajma. Međutim, svima nam je također postalo jasno da se ništa ne može usporediti sa sastankom licem u lice. Stoga nam je zadovoljstvo što ćemo uživo i fizički pozdraviti globalnu turističku industriju u Berlinu 2022. godine. Također, naši prošireni virtualni formati koji uključuju livestreaming i Digital Business Days odvest će sajam na novu razinu, kombinirajući najbolje elemente fizičkog i virtualnog svijeta”, rekao je David Ruetz, voditelj ITB Berlin.

Sajam će se održati od 9. do 13. ožujka 2022. i odvijat će se u tri etape, prije samog sajma će se odvijati sastanci uživo, nakon sajma odvijat će se virtualni event “Poslovni dani” s virtualnim sastancima i prijenosima uživo, a sam sajam imat će i fizičke i hibridne štandove. Već u veljači 2022. godine bit će dostupan pristup virtualnoj platformi sajmova na kojoj izlagači, posjetitelji i mediji mogu unaprijed uspostaviti kontakt i pronaći odgovarajući sadržaj.

Konkretno, srijedu 9. ožujka izložbeni prostor u Berlinu otvorit će svoja vrata izlagačima, posjetiteljima i medijima, poštujući najnovija higijenska pravila i sigurnosni koncept koji će ITB Berlin uskladiti s lokalnim vlastima i prethodno testirati. U subotu, 12. i nedjelju, 13. ožujka, svi iz regije Berlin / Brandenburg željni putovanja također su pozvani u izložbene dvorane, gdje mogu dobiti ideje i inspiraciju za svoje sljedeće blagdane, kažu u objavi iz ITB-a.

Svi koji žele prisustvovati ITB-u, ali zbog ograničenja putovanja ne mogu biti u Berlinu, mogu se uživo pridružiti sajmu rezervacijom jednog od novih udaljenih hibridnih štandova.

Komentirajte prvi

New Report

Close