Vođenje Uprave Metroa C&C Hrvatska preuzeo Imre Horváth

Autor: Poslovni dnevnik , 12. listopad 2020. u 22:00
Imre Horváth je prije dolaska u Hrvatsku vodio Metro u Mađarskoj

Imre Horváth svoju karijeru u Metro Grupi započeo je kao direktor Upravljanja odnosa s kupcima, nakon čega je preuzeo poziciju direktora regionalnog marketinga i predsjednika Uprave Metro C&C Mađarska.

Trgovački lanac Metro Cash & Carry Hrvatska s prvim je danom listopada dobio novog čelnika. Poziciju predsjednika Uprave preuzeo je Imre Horváth, koji dosad vodio mađarski ogranak ove njemačke grupacije.

Dosadašnji prvi čovjek Metroa u Hrvatskoj Thierry Guillon-Verne s nasljednikom će zamijeniti mjesta i ubuduće će voditi Upravo Metri Cash & Carryja Mađarska, objavili su jučer iz kompanije.

“Imre Horváth svoju karijeru u Metro Grupi započeo je kao direktor Upravljanja odnosa s kupcima, nakon čega je preuzeo poziciju direktora regionalnog marketinga i predsjednika Uprave Metro C&C Mađarska.

Prije nego što se pridružio Metroovu timu stekao je iskustvo rada u četiri industrije na raznim tržištima, uključujući London, jugoistočnu Aziju i Izrael, većinom u području marketinga i prodaje. Svoj profesionalni put započeo je u FMCG sektoru radeći za British American Tobacco.

Zatim se pridružio Deutsche Telekomu kao direktor marketinga, kako bi podržao transformaciju tvrtke nakon liberalizacije tržišta.

Potom, Imre Horváth pokreće vlastito poslovanje usmjereno na stvaranje cjelovitih rješenja prodaje i marketinga za sektor financijskih usluga, a 2013. pridružuje se Metrou”, precizirali su iz ove kompanije.

Iz Metro Cash & Carryja Hrvatska dodaju kako će Horváth biti zadužen za daljnje osnaživanje pozicije na veleprodajnom tržištu i strateški razvoj poslovanja, s fokusom na jačanje ponude i usluga za ugostiteljski sektor i neovisne trgovce.

Komentirajte prvi

New Report

Close