Vlasnik zadarskog restorana odlučio je svaki dan pokloniti višak hrane

Autor: Poslovni.hr , 08. kolovoz 2023. u 07:49
FOTO: Franz Schekolin/ Unsplash

Kad bi barem tako poklanjali svi restorani, u gradu ne bi bilo gladnih, pisalo je u komentarima.

Na Facebooku je ovih dana osvanuo oglas koji je oduševio brojne. Naime, jedan restoran u Zadru objavio je kako će svaki dan poklanjati višak hrane koji ostane od doručka.

– Pozdrav! Poklanja se višak hrane (svaki radni dan od 10:30- 12:00h) Naime, radi se o višku sa švedskog stola koji ostane poslije doručka u restoranu. Od hrane NEKADA ostane: kruh (koji se svježe peče svako jutro – narezani), kajzerice, kroasani, jaja – kajgana, hrenovke – kuhane/pečene na tavi, voćna salata, nekada narezana salama (čajna/šunka) te sir (3 vrste). Ovisno o danu, broju gostiju nekada ostane od svega po malo, nekada samo kruh i slično – objavljeno je, a prenosi Zadarski.hr.

– Prednost imaju obitelji sa djecom koji su “financijski slabiji” !!! Također, po to bi se trebalo doći sa vlastitim posudicama u prethodno navedenom periodu znaci svaki dan od pon-ned od 10:30 – 12:00 (*nikako ne kasnije jer kuhinja radi do 12h ukoliko dođete kasnije neće vam imati tko to uručiti). Lokacija: Diklo (poslije hotela Delfin). Za sve dodatne informacije mi se možete obratiti u inbox, kad stignem vam odgovorim na poruku. Ugodan dan! – piše u objavi, a pratitelji su bili oduševljeni.

Komentirajte prvi

New Report

Close