Višnja Pevec: “Zdravku nije dobro u zatvoru, ima temperaturu, odnijela sam mu veste”

Autor: Poslovni.hr , 13. veljača 2020. u 09:46
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Kad bi dobio ublažavanje kazne, radio bi za opće dobro pa bi psihički ostao normalan“, kaže Višnja Pevec.

“On ima temperaturu, ovdje se smrzava, sad sam mu odnijela veste da mu bude toplije, rekli su da on ima ovdje uvjete da se liječi. Pa niti one lijekove koje je ponio nisu dopustili da troši. Shvaćate, njegovo zdravstveno stanje je koma, pa ovo je za njega strašno. Ima nalaze, nekoliko puta je bio u bolnici, svaki put kad je primio poštu, završio je na hitnoj, jer to je za njega strašan stres. Ima pankreatitis, kolontitis, ne znam što sve ne, operirao je kralježnicu“, rekla je na rubu suza Višnja Pevec za Dnevnik Nove TV.

“On je voljan raditi, a ne ovdje biti”

Zdravko i Višnja Pevec osuđeni su za nepripadna četiri milijuna kuna otuđena tvrtki Pevec. Zdravko Pevec kriv je i za utaju 27 milijuna kuna poreza.

Osuđen je na dvije godine i 10 mjeseci zatvora, od čega je polovica pretvorena u uvjetnu kaznu, a 6 mjeseci je i odslužio.

“On je voljan raditi, a ne ovdje biti, u ovakvim uvjetima. Kad bi dobio ublažavanje kazne, radio bi za opće dobro pa bi psihički ostao normalan“, kaže Višnja Pevec za Dnevnik Nove TV.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Draga Višnja,toliko si nabrojala bolesti za svoga Zdravka,da se nekih i ne možeš sjetiti.Kako je ostalim zatvorenicima,koji su stvarno bolesni,i nitko im ne donosi veste za utoplavljanje.Puno je ljudi u RH psihički nestabilno,ali stvarno,a ti samo izruguješ naše pravosuđe.Tvoj Zdravko je i malo dobio zatvorske kazne,na toliko ukradenoga novca,i neplaćenoga poreza.Da mu dones burek i jogurt,možda je “jadnik” i gladan?Ostavi se čoravoga posla,da ne bi tvom Zdravku još povećali kaznu zatvora.I ja bi “ukrao” tolike milijune Kuna i radio za opće dobro.Ti vjerovatno živiš od “pjevanja”.Budi sretna što i ti ne “sviraš” klavir,skupa sa suprugom.Koliko znam taj novac koji ste pokrali iz Peveca,nikada nije vraćen.Možda se sjetiš gdje je?

 

New Report

Close